HOROR NA ČUKARICI: Sin pretukao majku pa joj prerezao vrat?!
Foto: Nemanja Pančić

Pokušaj ubistva

HOROR NA ČUKARICI: Sin pretukao majku pa joj prerezao vrat?!

Crna Hronika -
Telo Marije B u teškom stanju sa prerezanim vratom pronašli su prolaznici na Ceraku, a policija istragom privela sina nesrećne žene zbog pokušaja ubistva

BEOGRAD - Beograđanka Marija B pronađena je kasno sinoć nešto pre ponoći brutalno pretučena sa prerezanim vratom u Ulici Vinogradski venac.

Teško povređenu ženu pronašli su prolaznici i pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je Mariju B prevezla na VMA gde je hitno operisana i leakri se bore za njen život.

Pretražujući teren u okolini policajci su na travanjaku nedaleko od puta gde je ležala retučena žena pronašli trgove krvi i borbe. Predpostavlja se da se ona verovatno na travnjaku borila sa napadačem, koji ju je pretukao, a pšosle napada uprkos teškim povredama uspela da se dokopa puta kako bi zatražila pomoć.

Daljom istragom utvrđeno je da žena živi nedaleko od mesta napada, a u stanu u kome je živela pronađen je njen sin koga je policija privela zbog sumnji da je učestvovao u pokušaju teškog ubistva, javlja TV Pink.

- Žena (55) zatečena je oko ponoći na okretnici autobusa 52 na Ceraku sa posekotinama na vratu, modricama i otocima, zbog čega je prevezena na Vojno-medicinsku akademiju. Nisu poznate okolnosti pod kojima je žena zadobila povrede, saopšteno je iz Hitne pomoći.

Policija takođe ispituje i ulogu oca privedenog mladića u ovom pokušaju ubistva, prenosi TV Pink.

- Jedna osoba je uhapšen zbog sumnje da je ženskoj osobi staroj oko 50 godina nanela teške telesne povrede, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako je rečeno, žena je zbog posekotine po vratu, koje su joj nanete oštrim predmetom, zbrinuta na Vojno-medicinskoj akademiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track