NESVAKIDAŠNJE: Sudar skutera i bicikla, troje povređeno
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jagodina

NESVAKIDAŠNJE: Sudar skutera i bicikla, troje povređeno

Crna Hronika -

Od troje povređenih, dva muškarca su sa dijagnozom frakutre lobanje upućena na pregled kod neurohirurga u Ćupriji

JAGODINA - Tri osobe su povređene juče oko 10.30 u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći u Ribaru kod Jagodine, kada su se sudarili bicikl i moped.

- Od troje povređenih, dva muškarca su sa dijagnozom frakutre lobanje upućena na pregled kod neurohirurga u Ćupriji. Oni imaju i povrede po telu i ekstremitetima, ali ne i prelome, dok će ženska osoba biti puštena na kućno lečenje - rekla je dr Jasmina Tricković iz Urgentne medicine Opšte bolnice u Jagodini, prenosi portal centralmedia.rs.Policija se nije oglašavala povodom ove saobraćajne nezgode, ali prema nezvaničnim izjavama povređenih, nezgoda se dogodila posle sudara bicikla i mopeda, pa su zbog siline udarca i pada na asfalt povređeni vozač bicikla, kao i vozač i putnik na mopedu.

- Bicikl i moped su se kretali u istom smeru, a pretpostavka je da je vozač bicikla krenuo u skretanje u trenutku kada je moped započeo preticanje, te tako došlo do saobraćajne nezgode - kaže izvor iz istrage.To isključuje prvobitnu informaciju o navodnom bekstvu sa mesta nesreće vozača automobila despotovačkih registarskih oznaka, koji je u velikoj brzini pokosio pešake koji su se kretali pored puta. Policija radi na utrdivanju uzroka nezgode.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track