STRAVIČNO: Trudnica preživela sudar, poginuli joj suprug i rođak
Foto: Z.G.

Teška saobraćajna nesreća kod Kosjerića

STRAVIČNO: Trudnica preživela sudar, poginuli joj suprug i rođak

Crna Hronika -

Teške povrede zadobili su Slobodan Pantović (37), vozač „mercedesa“, i njegovi saputnici Aleksandar Arnautović (17) i Stefan Jevtović (27), svi iz Kosjerića

KOSJERIĆ - Trudnica Renata Đukić (25) preživela je tešku saobraćajnu nesreću na putu Kosjerić-Požega, u kojoj su poginuli njen suprug Saša (30) i rođak Nikola Đurđević (18).Tragedija se dogodila u utorak uveče, kad je na njihovu „opel astru“ kragujevačkih tablica naleteo „mercedes“.Teške povrede zadobili su Slobodan Pantović (37), vozač „mercedesa“, i njegovi saputnici Aleksandar Arnautović (17) i Stefan Jevtović (27), svi iz Kosjerića. Direktorka bolnice u Užicu dr Jelena Raković Radivojević kaže da Renata Đukić, koja je u petom mesecu trudnoće, nije povređena.

- Ona je zadržana na odeljenju zbog posmatranja, da ne bi došlo do nekih promena u trudnoći. Arnautović je zbog kontuzije glave smešten na odeljenje plastične hirurgije. Vozač „mercedesa“ Pantović ima povredu nosa, dok je Jevtoviću operisana glava. Svi povređeni su van životne opasnosti - kaže naša sagovornica.Prema nezvaničnim podacima, Pantović je imao 1,57 promila alkohola u krvi.Z. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track