AHMET JE SERIJSKI NASILNIK: Zver tukla i bivšu ženu!

Otkrivamo

AHMET JE SERIJSKI NASILNIK: Zver tukla i bivšu ženu!

Crna Hronika -

Pored nevenčane žene Marije, koju je unakazio, Marinković zlostavljao i prvu suprugu, s kojom ima dvoje dece

BEOGRAD - Ahmet Marinković (40) iz Kaluđerice, koji je uhapšen jer se iživljavao nad nevenčanom suprugom Marijom Ferizović (21), bio je oženjen i tukao je i zlostavljao i prvu ženu, saznaje Kurir.Naša ekipa uspela je da stupi u kontakt s nesrećnom ženom, ali ona nije želela da daje izjave vezane za brak sa Ahmetom.Kako saznajemo od osoba bliskih Ahmetovoj bivšoj ženi, njih dvoje imaju dvoje dece i ona želi da ih zaštiti.Promenio prezime- Ahmet se prezivao Demirović, ali je prezime promenio kad se oženio. S prvom ženom je bio više od 10 godina u braku i imaju dva sina, čuo sam da je i nju tukao i da je ona podnosila prijave, ali i da ih je povlačila. Ahmet ju je ostavio kad je upoznao Mariju. Da je bila istrajna u svojim prijavama, možda ne bi došlo do ovoga što se desilo Mariji - kaže izvor Kurira.Prema njegovim rečima, i Ahmetovu bivšu ženu pogodilo je to što se desilo Mariji.- Ona je s Marijom u kontaktu i daje joj svojevrsnu podršku, a s druge strane su deca koju je dobila sa Ahmetom i koja su takođe sve ovo loše podnela, jer ni njima ne može da bude svejedno kad im oca nazivaju monstrumom - kaže naš sagovornik.

Kurir je juče posetio Mariju Ferizović u bolnici. Ona se polako oporavlja, a kako nam je rekla, danas bi trebalo da bude operisana.- Svi znaju šta sam preživela i imaju razumevanja za mene, hvala im na tome. Lekar me je pregledao i rekao da mi je povreda nosa zarasla, ali da će me operisati. Takođe mi je rekao i da mi je vilica polomljena i da će verovatno raditi nešto, ali ne znam šta - rekla je Marija, koja je s nestrpljenjem čekala da joj majka Elizabeta dovede decu.Ferizovićeva kaže da je s njom u kontaktu i da joj pruža podršku.Brat u zatvoru- Mi se nikad nismo svađale, Ahmet je obilazio nju i decu, nikad se nisam bunila jer i to je bila njegova porodica. S njegovom bivšom ženom se čujem telefonom i ona ne može da veruje da je Ahmet bio u stanju da ovako nešto uradi - kaže Marija.Kako saznajemo, Ahmet nema roditelje.- Ahmet ima brata, koji je u zatvoru. Oba roditelja su mu umrla, a sa ostalom rodbinom nije u kontaktu - kaže jedan od Ahmetovih poznanika.

U vezi sa svastikomPLJAČKAO SA MARIJINOM SESTROMAhmet, pored toga što je bio u vezi s Marijinom sestrom, kako nezvanično saznajemo, išao je u pljačku zajedno s njom.- Protiv Marijine sestre postoji prijava za razbojništvo. Naime, ona je zajedno sa Ahmetom opljačkala jednu devojku i otela joj telefon. Policija ju je ubrzo nakon pljačke uhvatila, a oštećenoj devojci vraćene su stvari - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track