TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA: Bolesnu devojku otac pronašao mrtvu u sobi
Foto: Saša Urošev

TRAGEDIJA KOD ZRENJANINA: Bolesnu devojku otac pronašao mrtvu u sobi

Crna Hronika -

ZRENJANIN - Beživotno telo Tamare M. (26) iz Melenaca, pronašao je u subotu ujutro njen otac Radovan M. u sobi njihove porodične kuće u Radničkoj ulici, na periferiji ovog sela kod Zrenjanina.

Poslednjih godina Radovan M. je živeo sam sa teško bolesnom ćerkom. Istražni organi obavili su uviđaj, ali zasad nema bližih informacija o tragediji koja je potresla meštane Melenaca. U zrenjaninskoj policiji Kuriru su kratko potvrdili da je u Melencima pronađeno beživotno telo mlađe ženske osobe, ali da uzrok smrti još nije poznat.

Pod kakvim je okolnostima preminula devojka, koja je bila psihički bolesna biće, biće poznato tek po okončanju obducije u novosadskom Institutu za sudsku medicinu, gde je telo prebačeno. U kući tuge zatekli smo Tamarinog mlađeg brata sa još nekoliko prijatelja, tek pristiglih iz Beograda:

- Čim smo čuli za Tamarinu smrti, majka i ja smo došli u Melence. Ne mogu ništa da vam kažem. Razumite me- bilo je sve što nam je rekao utučeni mladić.

Žitelji Melenaca sa kojima smo razgovarali potvrđuju da je o teško bolesnoj devojci poslednjih godina brinuo njen otac Radovan:

-Čuli smo da je zbog prirode njene bolesti, otac Tamaru ponekad morao da vezuje za krevet. Navodno je to učinio i prethodne noći, ali je ujutro ćerku pronašao mrtvu. Strašno. Radovan je železnički radnik. Radio je kao skretničar u selu. Kad je oboleo od srca, premešten je na drugo lakše radno mesto u Zrenjanin. Čim bi završio posao, hitao je kući u Melence. Za to vreme, Tamaru je čuvala jedna meštanka. Ona je o devojci brinula radnim danima, a vikendom se o ćerki starao njen otac, Koliko je nama poznato, ona je nervno obolela još u detinjstvu- ispričale su nam komšije.

S. Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track