SUĐENJE BIVŠEM PRIPADNIKU JSO ZA POBUNU: Plavuša Zvezdanu prenosila poruke od žene!
Foto: Profimedia, Facebook

Specijalni sud

SUĐENJE BIVŠEM PRIPADNIKU JSO ZA POBUNU: Plavuša Zvezdanu prenosila poruke od žene!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na suđenju bivšem pripadniku JSO Zvezdanu Jovanoviću (51) Zvekiju, optuženom za pobunu "crvenih beretki" juče se u Specijalnom sudu u Beogradu pojavila Biljana Nikolić iz advokatske kancelarije Zorana Nikolića, koja mu je pružala podršku tokom suđenja.

Ona je Zvezdanu kroz staklo, koje razdvaja sudnicu i publiku gestikulacijom prenosila poruke njegove supruge Olivere. Zvezdan joj je uzvratio i mimikom dao do znanja da dobro izgleda!

Reč je o pravnici Biljani Nikolić, koja radi kao asistent u advokatskoj kancelariji svoga oca Zorana Nikolića, koji je ranije branio Željka Tojagu (46) Žmigija, bivšeg pripadnika „crvenih beretki”, osuđenog na 15 godina zatvora zbog pokušaja ubistva premijera Đinđića.

Na pitanje da li su tačne tvrdnje da ne propušta nijedno suđenje Jovanoviću, Biljana Nikolić je rekla da je reč o prijateljskoj podršci.

- Zvezdanova supruga Olivera mi je dobra drugarica. Pravnica sam i trenutno radim u očevoj advokatskoj kancelariji i zbog toga pratim ovaj proces - rekla je Biljana Nikolić.

Na pitanje da li će njihova kancelarija preuzeti odbranu Jovanovića, dala je zagonetan odgovor.

- Možda. Za sada ne mogu da vam odgovorim na to pitanje, pošto Zvezdan ima pravo na branioca po službenoj dužnosti - rekla je kratko.

Jovanović je na početku jučerašnjeg suđenja otkazao punomoćje advokatu Milanu Raniću, jer je bio predsednik Specijalnog suda u Beogradu dok se protiv njega vodio postupak za ubistvo premijera Đinđića.

U sudnici Specijalnog suda bila je i Natalija Ulemek, majka Milorada Ulemeka Legije, koja je mahala sinu kroz staklo u znak podrške.

Legija je sa optuženičke klupe pozdravio trojicu prijatelja, prstima savijenim u obliku srca.

(Alo/D.Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja