DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA SMEDEREVSKOM PUTU Policajac Nenad (38) poginuo dok je jurio za lopovima
Foto: Kurir

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA SMEDEREVSKOM PUTU Policajac Nenad (38) poginuo dok je jurio za lopovima

Crna Hronika -

Policajac Nenad Stojadinović je poginuo, a njegov kolega V.R. se bori za život posle saobraćajne nesreće koja se oko 5 ujutro dogodila na Smederevskom putu.

Kako saznajemo, u toku je bila policijska potera za dva automobila, kada su se policajci na ulazu u Grocku sudarili sa kamionom za prevoz hleba. Audi je zaustavila interventna na ulazu u Smederevo, a uhapšeni su A.Š. (18) i D.N. (30) osumnjičeni za krađu vozila.

Teško povređene policajce iz smrskanog automobila oslobodili su vatrogasci, a ekipe Hitne pomoći prevezle su ih u bolnicu.

MUP je izrazio najdublje saučešće porodici stradalog policajca:

“Nenad Stojadinović radio je jedanaest godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijima poslovima. Časno i pošteno borio se protiv kriminala, a za požrtvovani i profesionalni rad više puta je nagrađivan.

Požrtvovano, uz maksimalno zalaganje, Stojadinović je učestvovao u hapšenjima počinilaca najtežih krivičnih dela, često rizikujući i svoj život. Tragično je, profesionalno i predano obavljajući svoj posao, nažalost, nastradao.

Ministarstvo unutrašnjih poslova porodici stradalog kolege izražava najdublje saučešće. Da podsetimo, do nesreće na Smederevskom putu došlo je tokom potere za dva automobila, u kojima su se nalazili osumnjičeni za krađu vozila.

Tom prilikom uhapšena su dvojica osumnjičenih, A. Š. (1999) i D. N. (1987), a dva ukradena vozila su pronađena", saopštio je MUP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track