BORI SE ZA ŽIVOT: Beba žrtva oca krvnika kritično!
Foto: Privatna Arhiva

Drama: Opet loše vesti iz bolnice

BORI SE ZA ŽIVOT: Beba žrtva oca krvnika kritično!

Crna Hronika -

Mala Milica sa Uba, koju je sa samo 15 dana otac Milomir bacio na pod, ponovo ima krvarenje na mozgu i rezultati su veoma loši

BEOGRAD - Mala Milica iz Pambukovice kod Uba, beba stara mesec dana koju je otac Milomir S. (23) 14. februara bacio pod, opet je u teškom stanju, iako je prethodnih dana davala znake da će se oporaviti.Bebina tetka Milica Vasić, koja je obilazi svakodnevno, kaže da je detetu rađen EHO i skener glave i da rezultati nisu dobri.

Teške povrede glave- Nadali smo se da će bebi da bude bolje jer je u prethodnih nekoliko dana reagovala na zvuk kad je pozovem, otvarala je okice, pomerala ruke, međutim, stanje joj se pogoršalo, a rezultati su loši. Ona ima nagnječenje mozga i krvarenje na više mesta. Dobro je da se to krvaranje ne širi, ali u svakom slučaju, nije dobro. Bila sam kod nje u poseti, prestala je da reaguje na moje pozive. Lekari su mi rekli da sve i da ona preživi, imaće velike posledice - kaže tetka Milica i dodaje da je bebi pojačana terapija.Prema njenim rečima, otac je i dalje u zatvoru, a za bebino zdravlje se interesuje njegova snaja, a nedavno se čula i s njegovim ocem.- Pozovu s vremena na vreme, i to uglavnom snaja. Raspituje se za bebino stanje, a nedavno sam se čula i s njegovim ocem. Raspituje se o stanju i ne zna šta da kaže da bi možda na neki način opravdao svog sina. Što se mene tiče, samo da nam dete preživi, kako god bilo, samo da možemo da je gledamo. A otac koji je bio u stanju da je baci nek istruli u zatvoru - rekla je tetka za Kurir.

Odmah uhapšenPodsetimo, Milomir S. (23) sa Uba uhapšen je februaru zbog sumnje da je posle svađe s taštom Zoricom Vasić svoju ćerku, tada staru tek 15 dana, bacio na pod i teško je povredio. Beba je s teškom frakturom lobanje prebačena najpre u Urgentni centar, a potom u Tiršovu.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track