Najnovije vesti

(VIDEO) OVAJ SNIMAK JE 17 GODINA BIO NAJVEĆA TAJNA: Otkriveni JEZIVI detalji ubistva Arkana!
Foto: Printscreen

(VIDEO) OVAJ SNIMAK JE 17 GODINA BIO NAJVEĆA TAJNA: Otkriveni JEZIVI detalji ubistva Arkana!

Crna Hronika

Prošlo je 17 godina, a ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dalje jednako intrigira javnost. Ko je pravi nalogodavac likvidacije – još se ne zna.

Tog 15. januara 2000. godine ispred “Interkontinentala”, današnje Crown Plaze”, oko 17 časova stala su dva automobila. Iz opela Kalibre izišli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji.

 

Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić.

Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sedeo u separeu nedaleko od recepcije. U hotel je došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

 

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Gagi i Miki.

Rukovali su se sa Arkanom, izljubili sa Mandom i krenuli ka stepeništu koje je vodilo ka hotelskim salama za banket. Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu.

 

Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio je Arkanu u potiljak. Na pod hola u “Interkontinentalu” padale su čaure, čaše, šolje i flaše, a gosti su zalegli na pod sklanjajući se od rafalne paljbe. Policija je na lice mesta došla brzo, ali ne i hitna pomoć.

 

Arkan je BMW-om prebačen u Uregentni centar, gde je i zvanično proglašen mrtvim.

 

 

OVA FOTOGRAFIJA JE UZNEMIRILA SRBIJU: Dobrosav Gavrić PUCA U ARKANA u Interkontinentalu!

 

JEDINI ARKANOV UBICA KOJI LEŽI ROBIJU: Misterija likvidacije RAŽNATOVIĆA i trostrukog ubistva!

 

SVI ZABORAVLJENI DETALJI JEDINE PRAVE SVADBE VEKA: Ovo je ARKAN morao da uradi da bi se oženio CECOM

 

OVO JE POSLEDNJA ARKANOVA FOTOGRAFIJA: Minut kasnije usledio je MASAKR, evo šta se dešavalo posle!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 17 godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...