Najnovije vesti

Sudar u Surčinu: Devojčica još na intenzivnoj
Foto: KURIR

Teška saobraćajka

Sudar u Surčinu: Devojčica još na intenzivnoj

Crna Hronika
U saobraćajnom udesu u Surčinu lakše je povređena još jedna žena koja je puštena iz bolnice kući još tokom noći

BEOGRAD - U Urgentni centar u Beogradu primljene su tri osobe koje su povređene u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći u blizini surčinskog aerodroma, od kojih je jedna tokom noći puštena kući, dok je najteže povrede zadobilo dete, izjavio je portparol Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

 

Dete, koje je zadobilo teške povrede, nalazi se na odeljenju intenzivne nege, dok se povređeni muškarac nalazi na opservaciji i njegovo stanje je stabilno, rekao je Jovanović.

 

U ovom saobraćajnom udesu lakše je povređena još jedna žena koja je puštena iz bolnice kući još tokom noći, dodao je Jovanović.

 

Na autoputu blizu surčinskog aerodroma sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povređene najmanje dve osobe, od kojih je jedno dete, koje su obe prevezene na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

Devojčica uzrasta tri godine u svojstvu putnika zadobila je razderotinu potiljka, povredu glave, prelom butne kosti, rekla je Macura. Ona je imala i razderotinu prepona, a bila je svesna i stabilnih vitalnih funkcija, objasnila je Macura.

 

Muškarac starosti 37 godina, vozač, gubio je svest, bio konfuzan i nije mogao da rekonstruiše događaje i postoji sumnja da je zadobio potres mozga, kazala je Macura. Macura je objasnila da je muškarac koji je povređen imao i razderotinu potiljačnog dela glave, povredu slabinskog dela i kolena i da je "navodno bio i alkoholisan".

 

Nesreća se dogodila nešto posle 23 časa na autoputu Beograd - Zagreb smeru ka Beogradu kod "Autokomerca", a na lice mesta došle su dve lekarske ekipe, kazala je Macura.

 

Prema saznanjima beogradskih medija, do nesreće, koja se dogodila kod preduzeća "Ikarbus", došlo je kada je vozač automobila marke "opel vektra", izgubivši kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza, probio zaštitnu ogradu autoputa, kao i ogradu dvorišta preduzeća.

 

Prema prvim informacijama, "opel vektra" udario je u zadnji deo vozila "micubiši", a devojčica koja je povređena nalazila se na zadnjem sedištu "micubišija".

 

http://www.youtube.com/watch?v=8f24Y-EoVs0

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...