UBISTVO MOLERA IZ ŠAPCA: Bomba postavljena pod auspuh auta je bila velike razorne moći
Foto: Kurir

STRAVIČNO

UBISTVO MOLERA IZ ŠAPCA: Bomba postavljena pod auspuh auta je bila velike razorne moći

Crna Hronika -

ŠABAC - Slobodan Trninić (50), moler iz Mačvanskog Prnjavora kod Šapca, poginuo je u utorak ujutru u eksploziji bombe postavljene pod auspuh njegovog automobila, saznaje Kurir.

Bomba je bila velike razorne moći.

- Pretpostavlja se da je eksploziv postavljen pod auspuh Trninićevog vozila u toku noći, a da je toplota auspuha napravu aktivirala. Po načinu na koji je to izvedeno, sve upućuje na delo profesionalca - kaže naš izvor.

Kombi nastradalog muškarca bio je parkiran u dvorištu njegove porodične kuće, a komšije su posvedočile da je oko 3.30 časova pas iz susednog dvorišta neprekidno lajao.

- Da je auto eksplodirao u dvorištu, ko zna koliko bi žrtava bilo. U to doba smo svi bili u kući, mnogi su još spavali - kažu uznemireni meštani.

U poslednjih osam godina u šabačkom kraju još dve osobe su likvidirane postavljanjem bombe pod automobil. Šapčanin Dušan Rosić (37) nastradao je u oktobru 2009, a tri godine kasnije, u aprilu, poginuo je Rade Maksimović (33). U oba slučaja eksploziv je aktiviran toplotom auspuha. Rosić i Maksimović dovođeni su u vezu sa šabačkim podzemljem.

Kurir / T. C.

UŽAS KOD ŠAPCA: Krenuo da kreči, raznet u eksploziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track