Najnovije vesti

ČEKAO BIZNISMENA U POLJSKOM TOALETU PA MU PUCAO U GLAVU: Novi detalji jezivog ubistva Predraga Perića
Foto: Privatna Arhiva

NOVI DETALJI ISTRAGE

ČEKAO BIZNISMENA U POLJSKOM TOALETU PA MU PUCAO U GLAVU: Novi detalji jezivog ubistva Predraga Perića

Crna Hronika

Predrag Perić (47) ubijen jednim hicem koji mu je prošao kroz oko, napadač ga satima čekao u zasedi, dok se nije vratio kući


SURDULICA - Predrag Perić (47), biznismen iz Surdulice, ubijen je jednim hicem koji mu je prošao kroz oko, a ubica ga je najverovatnije čekao u poljskom toaletu koji se nalazio iza njegove kuće i poslovnog prostora, saznaje Kurir.


Perić je ostao mrtav na mestu nesreće, a ubica je pobegao.


Stravičan zločin dogodio se u nedelju ujutro u selu Žitorađa. Perić, vlasnik firme za tehnički pregled „Perić trejd“, upucan je ispred svoje kuće kad je izlazio iz kola. Nakon obdukcije utvrđeno je da je ubijen iz vatrenog oružja i pogođen u desnu jagodicu u blizini oka, kad je i zadobio prostrelnu ranu, od koje je podlegao na mestu nesreće.


Nestala čaura


- Perić je do dva sata posle ponoći bio u kafani. Ubijen je u trenutku kad je stavio ključ u bravu od ulaznih vrata kuće. Napadač mu je odmah pucao u glavu, metak je probio lobanju, a čaura nije pronađena. Veruje se da se ubica do dolaska žrtve skrivao u poljskom toaletu koji se nalazi ispod poslovne zgrade koji je uvek bio zatvoren, a posle zločina je nađen otvoren - kaže izvor Kurira i dodaje da će biti pregledani snimci s video-nadzora.


Meštani pričaju da Perić nije bio problematičan, ali da je nedavno imao imao jedan spor.

- Pričalo se da mu je navodno neka žena dugovala novac, pa joj je na sudu uzeo kuću zbog duga. Bio je dobar i fer čovek. Slavio je Svetog Aranđela, uvek je dovodio muziku, imao je veliko društvo - kaže komšija Perića.

 

foto: Privatna Arhiva

Jovana Mišić (30), pastorka pokojnog Perića, kaže da je on s njenom majkom Slađanom (51) bio u braku 18 godina i da su zajedno podigli poslovni objekat.

 

- Mene i brata je naš pravi otac ostavio kad sam imala tri godine. Moj brat Miloš (27) i ja smo iz prvog braka moje majke. Imam samo reči hvale za Predraga, on je nas čuvao, kao i mog starijeg sina. U sedmom mesecu sam trudnoće s drugim detetom i veoma sam potresena - priča Jovana.


Nije to zaslužio


Ona kaže da je njena majka Slađana teško podnela vest o ubistvu.

- Nije ga moja majka ostavila, oni su se razveli pre četiri godine. Čitam komentare da je on nešto zabrljao. Mislim da postoji zakon i institucije nadležne za to, a da neko nekome oduzme život na tako svirep način... On to nije zaslužio. Prema nama se ponašao kao pravi otac - kaže Jovana.

 

 

Kurir / T. S.

 

Foto: Privatna arhiva

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURUR VESTI UŽIVO: Potvrđeno pisanje Kurira o reketu naprednjaka!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...