DRAMA U PRIJEPOLJU: Nožem napao medicinskog tehničara! PRETIO DA ĆE GA ZAKLATI
Ilustracija, Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

UHAPŠEN napadač

DRAMA U PRIJEPOLJU: Nožem napao medicinskog tehničara! PRETIO DA ĆE GA ZAKLATI

Crna Hronika -

Policija je u Prijepolju uhapsila meštanina ovog grada zbog sumnje da je u službi Hitne pomoći ovdašnje bolnice u subotu rano ujutru napao medicinskog tehničara Amela Baliju (35) i pretio mu da će ga zaklati.

Uhapšeni meštanin je u subotu oko pola četiri ušao u prostorije Hitne pomoći i zatražio pomoć.

"Pošto je dežurna doktorka pričala na telefon, rekli smo mu da sačeka, da sedne na otoman. Ubrzo, pošto mu je doktorka prišla, počeo je da je vređa, da viče na nju, treba li doktorka da bude tako našminkana, da ima takvu kosu, da ga pregleda sa lakiranim noktima", ispričao je danas Balija novinarima.

Medicinski tehničar, pokušao je, kaže, da smiri nervoznog pacijenta, zamolio ga je da sedne.

"Seo je, a onda zavrnuo majicu i rekao mi – “imam nešto za tebe”. Ispod majice izvukao je veliki nož, uspeo sam nekako da ga uhvatim za ruku, on je nož podigao skoro do visine mog vrata... Tada je u prostoriju utrčao i portir a ja sam uspeo da krenem ka sobi za tehničare... On je bio za mnom, pokušao je da me udari, uspeo sam nekako da pritovorim vrata pa je nož ostao zaglavljen izmedju vrata i štoka... Vikao je na mene “zaklaću te Turčine” – ispričao je danas Balija.

Razjareni pacijent pošto nije uspeo da uđe u sobu kod Balije, krenuo je hodnikom, dežurna doktorka uspela je da otrči na sprat i pozove policiju. Uhapšenog pacijenta u bolnici, kažu, poznaju od ranije jer živi blizu ove ustanove. Znaju ga kao mirnog čoveka od koga se, kažu, nikada ne bi moglo očekivati ono što je uradio.

Posle hapšenja, uhapšeni će biti predat Višem tužilaštvu u Užicu. E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Beogradski i parlamentarni izbori u martu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track