(FOTO) KIKINĐANI PRETRNULI KAD SU VIDELI OVO: Sanitet hitno vozio ženu sa infarktom, pa se sudario i prevrnuo!
Foto: Saša Urošev

nesreća

(FOTO) KIKINĐANI PRETRNULI KAD SU VIDELI OVO: Sanitet hitno vozio ženu sa infarktom, pa se sudario i prevrnuo!

Crna Hronika -

Kikinđanima se diže kosa na glavi od pomisli kakav je ishod mogao da proistekne nakon saobraćajne nesreće koja tokom prepodnevnih sati dogodila na raskrsnici ulica Ive Lole Ribara i Jovana Jovanovića Zmaja.

foto: Saša Urošev

Iako su, prema svedočenju očevidaca, semafori bili uključeni, sudarili su se sanitetsko vozilo Opšte bolnice i opel „astra“ karavan kikindskih registarskih oznaka.

Sanitetsko vozilo prevozilo je pacijentkinju koja je imala infarkt miokarda, a ekipa je trebalo da ženu što pre odveze u Sremsku Kamenicu. Međutim, svega nekoliko kilometara od kikindske bolnice, na frekventnoj raskrsnici, došlo je do sudara između saniteta i “astre”. Srećom, niko nije nastradao, iako je prizor nakon saobraćajne nesreće ledio krv u žilama:

"Sanitetsko vozilo je iz naše ustanove upućeno u Sremsku Kamenicu. Radilo se o hitnom transportu pacijentkinju koja je imala infarkt miokarda. Kada su krenuli iz bolnice, na vozilu je bila uključena rotacija", rekao je dr Mirko Stojisavljević, v.d. direktora Opšte bolnice.

foto: Saša Urošev

Semafor radio

Vladimir Lejić, trgovac iz obližnje prodavnice, potvrdio nam je da su se i ranije na ovoj raskrsnici dešavale saobraćajne nesreće: "Do sudara je dolazilo kada semafori nisu radili. Ovoga puta semafori su radili. Kada sam začuo jak udarac, izašao sam napolje. „Astra“ je bila nasred raskrsnice, dok je sanitet završio prevnut na bok, tik uz drvo", rekao je Lejić.

"Inače, to je naše najbolje sanitetsko vozilo. Staro je tri godine. Čim smo čuli za udes, na lice mesta nesreće došla je naša druga ekipa. Preuzeli su pacijentinju i drugim sanitetom je odvezli u Sremsku Kamenicu", saopštio je Stojisavljević.

Dalja istraga utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do kontakta između dva vozila. Saobraćaj je na ovoj frekventnoj raskrsnici bio je u prekidu dok je trajao uviđaj, koji su izvršili pripadnici kikindske policije i Osnovnog javnog tužilaštva.

(Kurir.rs/S.U.)

Foto Saša Urošev

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SVEDOČILA SNAJA ZORANA MARJANOVIĆA! Evo šta je tužilaštvo htelo da čuje od nje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track