(FOTO) OVO JE MLADIĆ KOJI SE UTOPIO KOD VINČE: Drugari se opraštaju od Milana, preživela devojka i dalje u šoku!
Foto: Printscreen Instagram

SLETELI U DUNAV

(FOTO) OVO JE MLADIĆ KOJI SE UTOPIO KOD VINČE: Drugari se opraštaju od Milana, preživela devojka i dalje u šoku!

Crna Hronika -

Sedamnaestogodišnjak Milan S. nastradao je sinoć, kada je prema još nepotvrđenim informacijama učio vršnjakinju M.L. da vozi, a onda su sleteli vozilom u Dunav kod Vinče.

Vozilo je bilo parkirano ka reci, a onda je devojka navodno, umesto da krene u rikverc, dodala gas i automobil je sjurio u Dunav.

foto: Printscreen Instagram

Kako saznajemo, nastradali Milan je išao u Drugu ekonomsku školu, a ubrzo nakon što je objavljena vest, njegovi prijatelji su se na društvenim mrežama oprostili od tragično stradalog tinejdžera.

Drugarice preživele rekle su za Kurir da je M.L. u šoku nakon stravične nesreće, da ne može da veruje šta se dogodilo i da je na bensedinima.

Podsetimo, devojka je sinoć nakon što su vozilom upali u Dunav, uspela da se spase, uz pomoć mladića koji joj pritekao u pomoć. Kako je za Kurir rekao ovaj mladić, devojka je uspela da se izvuče iz automobila pre nego što je potonuo.

foto: Printscreen Instagram

"Video sam je kako pliva pored automobila i doziva u pomoć. Uspeo sam da je uhvatio i uzvučem do obale, a onda sam se vratio po njenog druga. Međutim, dečko se prebacio na zadnje sedište, a vrata su bila zakačena sajlom", rekao je mladić.

foto: Jelena Rafailović/Kurir

"Odmah su stigli i ribari koji su veslom pokušali da razbiju zadnje staklo, ali je nažalost nakon prvog udarca automobil potonuo i dečka nismo uspeli da izvučeno iz vozila", priča vidno uznemiren mladić koji je spasao devojku.

(Kurir.rs/J.Rafailović/Foto: Printscreen, Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! KAMENOVANA KUĆA BIVŠE SUPRUGE OLIVERA IVANOVIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track