BRUTALAN NAPAD U VELIKOM SELU KOD BEOGRADA: Mačetom i satarom isekli mladića 100 puta!
Foto: Privatna Arhiva

Užas

BRUTALAN NAPAD U VELIKOM SELU KOD BEOGRADA: Mačetom i satarom isekli mladića 100 puta!

Crna Hronika -

Nepoznati napadači naneli teške telesne povrede Aleksandru Todoroviću (25), koji se nalazi u komi u Urgentnom centru

Aleksandar Todorović (25) iz Velikog Sela kod Beograda brutalno je pretučen u blizini svoje kuće. Kako saznajemo, njemu su nepoznati mladići mačetama i satarama naneli više od 100 posekotina po glavu i telu!

Napad se dogodio u Teslinoj ulici u Velikom Selu u noći između 3. i 4. februara i otad je nesrećni mladić u Urgentnom centru u komi.

Njegovi roditelji ogorčeni su jer se plaše da oni koji su im unakazili dete neće odgovarati.

Tata, razbili su mi glavu

- Dete su mi pretukli na sto metara od kuće i lekari se bore za njegov život. U komi je u šok-sobi u Urgentnom centru, još ga nisam videla, rekli su mi da ima oko 100 posekotina. Čula sam da je samo jedan od napadača uhapšen, a bilo ih je više sigurno. Oni moraju da odgovaraju za ono što su uradili - priča potresena Smilja Todorović, majka povređenog mladića.

Ona objašnjava da joj je sin brutalno pretučen i iskasapljen u noći između subote i nedelje kad se iz igraonice vraćao kući kolima.

- Tamo se omladina okuplja, Aleksandar je bio s prijateljima i kad su se razišli, sat i po posle ponoći, krenuo je kući. Nedaleko od kućnog praga neki mladići su mu preprečili put i brutalno ga pretukli. Srećom, uspeo je da dođe do kuće i s vrata rekao: „Tata, razbili su mi glavu, vozi me kod lekara“ - priča nesrećna majka.

Prema njenim rečima, njen sin imao je više hirurških intervencija.

- Kakve je povrede imao govori i to da su nam kola kojima ga je suprug prevezao puna krvi. Krvi ima još i na asfaltu gde su ga pretukli - navodi uplakana majka mladića.

Protest meštana

Meštani su zbog brutalnog prebijanja juče po podne organizovali protest, tražeći da nasilnici odgovaraju.

Policija reagovala

UHAPŠEN NAPADAČ

Beogradska policija uhapsila je M. S. (19) zbog sumnje da je pokušao da izvrši ubistvo. Osumnjičeni se tereti da je 4. februara ove godine naneo teške povrede 25-godišnjem mladiću u Velikom Selu.

Kurir / E.K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja