MANIJAKU IZ POŽAREVCA PRETI 3 GODINE ROBIJE: Seksualno zlostavljao devojčicu (7), pa joj pretio da ne govori majci!
Foto: Shutterstock

užas

MANIJAKU IZ POŽAREVCA PRETI 3 GODINE ROBIJE: Seksualno zlostavljao devojčicu (7), pa joj pretio da ne govori majci!

Crna Hronika -

POŽAREVAC - Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu Osnovnom sudu u Požarevcu podnelo je optužni predlog protiv okrrivljenog Gordana K. (49) iz Jelača, opština Priboj na Limu sa prebivalištem u Kasidolu kod Požarevca, zbog krivčnog dela nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom!

Okrivljenom se, kako se navodi u optužnom predlogu, stavlja na teret da je počev od novembra 2017. pa do 25. januara 2018. godine u Kasidolu, u nameri zadovoljenja svog polnog nagona u više navrata vršio nedozvoljene polne radnje nad maloletnom oštećenom M.P. iz Kasidola, starosti sedam godina.

On je poslednji put sedmogodišnju devojčicu zlostavljao 25. januara tekuće godine u kući Vladana Miloševića (43) kod kojeg je radio na seči drva, dok je on spavao u drugoj sobi.

Nakon tog čina devojčica se požalila svojoj majci, koja je o tome obavestila supruga, a oni su zajedno pozvali policiju koja je ubrzo došla na lice mesta i posle saslušanja devojčice i njenih roditelja krenuli su u potragu za osumnjičenim. Nepun sat nakon toga u jednoj napuštenoj kuću u Kasidolu policija je locirala osumnjičenog i ubrzo uhapsila. Nakon određivanja pritvora do 30 dana pokrenuta je istraga, koja se završila 13. februara kada je protiv Gordana K. podigut optužni predlog.

U svom optužnom predlogu tužilaštvo je predložilo da se okrivljenom produži pritvor iz razloga kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo za koje se tereti. Ujedno, požarevačko Osnovno tužilaštvo predložilo je da mu se izrekne kazna zatvora u trajanju od najmanje 3 godine i mera bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom, takođe u trajanju od 3 godine od dana pravnosnažnosti presude.

Prema navodima optužnice u kojoj smo imali uvid, osumnjičeni je 25. januara oko 19 i 30 časova u Kasidolu u porodičnoj kući Vladana Miloševića obljubio M.P.(7).

- Dok su se nalazili sami u dečjoj sobi osumnjičeni Gordan K. Devojčici je skinio trenerku i donji veš. Nakon toga počeo je da je ljubi po telu i da je prstima dodiruje po genitalijima, a zatim liže po telu i drugim mestima. Nakon završenog čina devojčici je zapretio da nikome ništa ne priča o tome - između ostalog navodi se u opužnom predlogu.

Ipak, devojčica se požalila svojoj majci Danijeli Pavlović (26), nevenčanoj Vladanovoj supruzi, koja je rodom iz susednog sela Sirakovo, i ispričala joj sve šta joj je „čika“ Gordan radio.

(Kurir / J. I.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVO JE OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Ćerka bila na nasipu, dok joj je otac ubijao majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track