UŽASNA TRAGEDIJA: Dečak (11) se obesio slučajno u igri! Zakačio maramu oko vrata i kvake!
Foto: Kurir

STRAŠNO Tragedija u centru Beograda

UŽASNA TRAGEDIJA: Dečak (11) se obesio slučajno u igri! Zakačio maramu oko vrata i kvake!

Crna Hronika -

Vuk B. (11), dok se igrao u sobi, zakačio maramu oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao. Majka i sestre u drugoj sobi čekale ga da ga vode na trening

Jedanaestogodišnji Vuk B., koji se obesio u porodičnom stanu u centru Beograda, učinio je to slučajno, tokom igre. Nesrećni mališan je, igrajući se, maramu zakačio oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao.

Tragedija se dogodila u četvrtak oko 19 časova. Neposredno pre nego što je nastradao, mališan se igrao sa maramom u svojoj sobi. Bio je sam, a majka i dve sestre bile su u drugoj sobi.

Bio sam u sobi

- Vuk se u sobi igrao raznim igračkama, kao što je i obično radio. Negde je verovatno našao maramu i desilo se to što se desilo. Ne znamo ni sami kako se to dogodilo, ne možemo još da verujemo da ga više nema - priča za Kurir stric nastradalog dečaka.

Prema njegovim rečima, majka i dve starije sestre čekale su Vuka da spakuje stvari za trening košarke.

- Čekale su ga da uzme opremu i da ga vode na košarku. Kad je majka primetila da kasne, prvo je zakucala na vrata i pitala Vuka da li je spreman, a pošto se on nije oglasio, pokušala je da ih otvori. Rekla mi je da je morala da snažno gura vrata da bi ih otvorila. Kad je ušla u sobu, zaprepastila se prizorom. Dete je visilo o kvaci i nije disalo. Ona je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali je već bilo prekasno - kaže stric malog Vuka.

Sahrana u Crnoj Gori

Dečak je, kako navodi, bio uzoran i nikada nije bio problematičan.

- Svi smo šokirani ovom tragedijom. Vuk je bio sjajno dete, za primer. Nikada nije pravio probleme. Redovno je išao u školu i učio. Osim košarke, trenirao je i plivanje. Sestre i dalje ne mogu da veruju šta se desilo njihovom malom bratu... Nema veće tuge nego kad roditelj sahrani svoje dete. To je kazna kakvu niko na svetu ne zaslužuje - rekao nam je ožalošćeni čovek, sa kojim smo razgovarali ispred stana unesrećene porodice.

Kako smo saznali, kovčeg sa dečakovim telom biće prevezen u Crnu Goru, gde će Vuk biti sahranjen.

foto: Vladimir Šporčić

Tragedija i u Obrenovcu

DETE SE UBILO U ŠUPI

Slična tragedija dogodila se pre mesec dana, 17. februara, u selu Skela kod Obrenovca. Tada se devetogodišnji Uroš Dragojlović obesio u šupi porodične kuće. Prema rečima ukućana, mališan se ubio jer nije mogao da prežali smrt oca, koji je pre tri i po godine poginuo u udesu, i razdvojenost od majke i sestara koje žive u Bosni.

Kurir / Dušan Stamenković

Foto: Vladimir Šporčić, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVAKO ZAPAD I PRIŠTINA POKUŠAVAJU DA PONIZE SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja