TRIŠIĆ LIKVIDIRAN ZBOG OBRAČUNA NA SPLAVU: Policija traga za motivima ubistva u Žarkovu! KAMERE SNIMILE ZLOČIN!
Foto: Damir Dervišagić

novA saznanja

TRIŠIĆ LIKVIDIRAN ZBOG OBRAČUNA NA SPLAVU: Policija traga za motivima ubistva u Žarkovu! KAMERE SNIMILE ZLOČIN!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Prema najnovijim saznanjima, beogradska policija raspolaže novim saznanjima o motivima ubistva Dragoja Trišića (44), koji je u u sredu uveče likvidiran u sačekuši u Žarkovu, kada je izlazio iz stana svoje majke!

Pripadnici MUP i dalje tragaju za maskiranim napadačem, koji je ispalio smrtonosne rafale u Trišića, a prema nezvaničnim saznanjima, zločin su snimile kamere sa okolnih zgrada i objekata i u toku je veštačenje.

foto: Damir Dervišagić

Istraga zasad ukazuje na to da su motivi surove likvidacije, po svemu sudeći, neraščišćeni računi sa nekim od vlasnika beogradskih splavova! Prema operativnim saznanjima, Trišić se pre nekoliko godina sukobio sa suvlasnikom nekoliko lokala, na beogradskom Ušću. Došlo je i do fizičkog obračuna, a deblji kraj je izvukao taj biznismen, jer je Trišić godinama trenirao boks, pišu Večernje novosti.

Branio prijatelja

- On nikada nije zaboravio batine koje je dobio od Trišića - navodi izvor blizak istrazi. - Interesantno je to da su se njih dvojica potukla, jer je Trišić hteo da zaštiti svog prijatelja sa kojim je zajedno bio na tom splavu.

Dragoje Trišić, koji je bio poznatiji pod nadimkom Triša, posle ovog obračuna je stalno dobijao pretnje. Znao je da mu preti opasnost, pa je nabavio i pištolj od kog se nikada nije odvajao. Oružje je nađeno kod njega tokom preksinoćnog uviđaja. Imao je metak u cevi, ali nije stigao da ga potegne i proba da se odbrani.

foto: Damir Dervišagić

- Verujemo da je napadač imao dojavu o njegovom kretanju - navodi naš sagovornik. - On je iz svog kafića pošao do bolesne majke koja živi u zgradi ispred koje je ubijen, u Trgovačkoj ulici. Znao je da je meta od dana kada se sukobio sa pomenutim suvlasnikom splava, koji ima prijatelje i u policiji. Uvek je bio oprezan, ali izgleda da mu je tog dana pažnja popustila.

Trišić je bio blizak i sa pripadnicima voždovačke ekipe. Svojevremeno, devedesetih, nije se odvajao od njih, pa je sa "voždovčanima" ludovao po splavovima i kafićima. U tom periodu je čak nekoliko puta privođen i pisane su mu krivične prijave za razna krivična dela. Ipak, samo je uslovno osuđivan.

Posle burne mladosti, kako su pričali njegovi prijatelji preksinoć na mestu zločina, on se povukao u mirnije vode i bavio se ugostiteljstvom. Dobar deo svog dana posvećivao je sportu, jer je voleo da trenira boks.

Nije prodavao drogu

Nikada se nije bavio prodajom droge kako neki tvrde - ispričali su njegovi prijatelji. - I to što je imao sukoba sa zakonom dešavalo se pre dvadesetak godina. Mi znamo ko mu je i zašto pretio. Čekamo da policija odradi svoj posao i uhapsi njegovog ubicu.

Dragoje Trišić biće sahranjen u subotu na groblju Orlovača.

(Kurir.rs / Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SAČEKUŠA U ŽARKOVU: Ubijen muškarac u Trgovačkoj ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja