VIDEO UŽAS U NOVOM PAZARU: Pustio članove porodice, preti da će sebe razneti bombom!
Foto: printscreen/indexonline

StraŠNO

VIDEO UŽAS U NOVOM PAZARU: Pustio članove porodice, preti da će sebe razneti bombom!

Crna Hronika -

Muškarac koji je držao članove svoje porodice kao taoce i pretio da će aktvirati bombu, pustio ih je da izađu iz kuće, a sam je ostao i dalje zabarikadiran i preti samoubistvom.

Kako prenose mediji, svi članovi porodice su evakuisani, ali da je muškarac E.A. (65) pokušao da puca na porodicu, a da mu je tom prilikom zakovao pištolj.

Naime, policiji u Novom Pazaru sinoć oko 22 časa prijavljeno je porodično nasilje u ulici Vuka Karadžića, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi tog grada. Kako je navedeno, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izašli na lice mesta i zatekli starijeg čoveka koji drži svoju porodicu kao taoce zaključane u kući.Jedan od članova porodice je u međuvremenu pušten. U blizini mesta događaja okupio se i veći broj građana.

Nakon što je po drugi put u poslednjih nekoliko dana isprebijao svoju suprugu, stariji muškarac iz ulice Vuka Karadžića u Novom Pazaru, od ranije poznat po porodičnom nasilju(maltretiranju supruge) zabarikadirao se sinoć u svojoj kući i policiji preti da će „sve dići u vazduh“ ako uđu i pokušaju da ga uhapse, navode Novosti.

foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Na lice mesta stiglo je nekoliko policijskih kola, a u dvorištu kuće su takođe policajci. Prema nezvaničnim informacijama čekaju se stručni pregovarači koji će zabarikadiranog pokušati da ubede da se mirno preda...

Da se ovaj čovek, čije ime još nije saopšteno, zabarikadirao u kući saopštio je njegov mlađi sin koji je policiji rekao da je njegov otac pretukao majku i da je ona pozvala policiju.

Kada je čuo da će policija doći on je uzeo bombu i iz jedne sobe preti da će je aktivirati. Ne zna se gde je njegova supruga i imali još koga u kući.

Reč je o muškarcu koji je ranije imao sukobe sa zakonom i koji je, kako su sinoć rekle neke od njegovih komšija, spreman na sve.

(Kurir.rs/Tanjug/Indeksonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track