DRAMA NA CERAKU: Rođaka Draškovića uhapšena posle napada
Foto: Kurir

Policija opsedala stambenu zgradu

DRAMA NA CERAKU: Rođaka Draškovića uhapšena posle napada

Crna Hronika -

U nastupu besa, Tatjana Davidović lomila stvari, a komšijama se učinilo da čuju pucanj. Potom se zabarikadirala u stanu, pa je pojačanje policije moralo da razvaljuje vrata

Tatjanu Davidović, sestričinu Danice Drašković, uhapsila je policija juče posle dojave komšija da je u svom stanu pucala na muškarca koji se brine o njoj!

Prava drama odigrala se juče kasno po podne u Ulici Slobodana Perovića u beogradskom naselju Cerak, kada su susedi prijavili pucnjavu u stanu broj devet na drugom spratu. Prema nezvaničnim saznanjima, u stanu su se u tom trenutku nalazili Tatjana Davidović i muškarac koji šeta njenog psa i donosi joj namirnice. Patrola policije stigla je brzo, kao i Hitna pomoć, ali je Tatjana odbila da im otvori vrata.

Akcija posle dojave komšija... Policajci oko zgrade
Akcija posle dojave komšija... Policajci oko zgrade foto: Damir Dervišagić

Ulaz u zgradu odmah je blokirao policajac naoružan puškom, a ubrzo je pristiglo pojačanje - ekipa policije opremljena za upad u stan. Razvalili su vrata i na licu mesta ustanovili da nikakve upotrebe vatrenog oružja nije bilo. Tatjana je samo u nastupu besa lomila stvari po kući, pa se komšijama učinilo da čuju pucanj...

Policajac na balkonu... Tatjana je odbijala da otvori vrata
Policajac na balkonu... Tatjana je odbijala da otvori vratafoto: Damir Dervišagić

Posle desetak minuta medicinski radnici, u pratnji uniformisanih policajaca, izveli su Tatjanu iz zgrade i uveli je u ambulantna kola.

- Ovo je dvadeseti, dvadeset peti put da ona izaziva gužvu. Mislimo da ima zdravstvene probleme, a pretprošle zime zapalili su nam zgradu... Njen stan je pun oružja, a ona nam često preti da će nas sve pobiti. Život nam je zagorčala, bojimo se da ne napravi neko čudo. Ne puštamo decu u dvorište zbog nje. Pitanje je vremena kad će se desiti nešto loše. Iz njenog stana se stalno čula buka, čekićem je razbijala zid, pomerala nameštaj, svađala se s tim muškarcem koji joj šeta pse... Ludnica jedna! - rekao nam je jedan njen sused koji je želeo da ostane anoniman.

Kraj akcije... Policjia i bolničari odvode Tatjanu Davidović
Kraj akcije... Policjia i bolničari odvode Tatjanu Davidovićfoto: Damir Dervišagić

Prema nezvaničnim saznanjima, Tatjana je ćerka preminule Radmile Davidović, sestre Danice Drašković, supruge lidera SPO Vuka Draškovića. Prema nekim ranijim napisima u medijima, Radmila je bila udata za Iliju Davidovića, zaposlenog u Ministarstvu spoljnih poslova. U stanu u Žarkovu, međutim, živele su Radmila i Tatjana sa psima.

Dešavalo se i ranije

KOMŠIJE TRAŽILE ISELJENJE

U novembru 2016. sveća u stanu porodice Davidović izazvala je požar, pa su svi stanari iz zgrade morali da budu evakuisani.

Kurir je tada zabeležio izjavu jednog njihovog suseda, koji nije imao lepe reči za majku i ćerku. Rekao je da se često svađaju s komšijama, da im prete i da su čak planirali da peticijom traže njihovo iseljenje iz stana.

foto: Kurir

J. R. - D. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track