Najnovije vesti

KRVAVA SVADBA U BELOJ CRKVI: Rođaci su me tukli pesnicama, gazili i vukli po podu! Krenuli za nama u bolnicu sa namerom da nas UBIJU! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

brutalno prebijena tetka mladoženje

KRVAVA SVADBA U BELOJ CRKVI: Rođaci su me tukli pesnicama, gazili i vukli po podu! Krenuli za nama u bolnicu sa namerom da nas UBIJU! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Crna Hronika

Snežana Palić (50) brutalno pretučena na venčanju svog bratanca kada ju je, kako tvrdi, iz čista mira napalo troje svatova s kojima je takođe u rodbinskim odnosima

Snežana Palić (50) i njen sin Siniša Stojšić (31) teško su povređeni u opštoj tuči koja je izbila na svadbenom veselju u restoranu "Park" u Beloj Crkvi 2. juna, kada ih je troje nasilnika krvnički isprebijalo naočigled ostalih gostiju.

Pretučena žena izjavila je za Kurir da se incident dogodio na svadbi njenog bratanca kada su svatovi M. V., D. V. i V. J. najpre napali njenog sina u toaletu restorana.

foto: Privatna Arhiva

 - M. V. i V. J. počeli su bez reči da mi tuku sina. Pitali su ga da li zna zašto ga biju, a kada im je rekao da ne zna, oni su nastavili. Usledilo je još nekoliko udaraca, nakon kojih je Siniša kazao da ipak zna razlog, ali samo da bi oni prestali da ga udaraju - ispričala je Palićka.

Siniša se potom, kako tvrdi napadnuta žena, vratio u salu, a potom je rekao šta mu se dogodilo u toaletu.

Brutalne povrede Snežane Palić
Brutalne povrede Snežane Palićfoto: Privatna arhiva

- Prišla sam M. V. i V. J. i pitala ih zašto su mi napali sina. Umesto odgovora V. J. me je uhvatio za kosu pred punom salom gostiju i nekoliko puta udario pesnicom u glavu. Na trenutak sam izgubila svest i pala - tvrdi povređena žena.

foto: Privatna Arhiva

Šokirani rođaci su, kako tvrdi, pokušali da je zaštite. - V. J. me je na kraju uhvatio ponovo za kosu i vukao po podu ka izlazu. Tada se umešao bratov sin, inače mladoženja, i odvojio me od V. J. - objašnjava Palićka.

Žrtva nasilja tvrdi Tukli su me "žestoki momci"

Snežana Palić kaže da je pored fizičkih povreda boli i to što je bez ikakvog razloga u svojim godinama doživela ovako nešto. - Ne znam odakle tolika mržnja. Njih svi znaju kao žestoke momke u Beloj Crkvi, bar se tako ponašaju. Nedopustivo je da se ovako ponašaju prema jednoj ženi. Ovakvo nasilje u životu nisam doživela. Sramota me je. Sin kaže da su zvali da kažu da ih ne tužimo, ali ja nemam nameru da odustanem - kaže Palićka.

Ona dodaje da niko od svatova nije pozvao policiju, već da su to učinili lekari doma zdravlja gde su potražili pomoć. Međutim, kako tvrdi Palićka, iz restorana su za njima pošli napadači.

foto: Privatna Arhiva

- Obračun je nastavljen i tamo. Devojka od V. J. me je šutnula u glavu i srećom sestra me je uvukla u ordinaciju, te je tu stalo. Čula sam sina kako viče da neko zove policiju jer su ovi išli s namerom da nas ubiju. Lekari su pozvali policiju, koja je ubrzo stigla i nakon pregleda pratili su nas do vršačke bolnice jer smo dobili uput da tamo odemo. Zadobila sam frakturu sinusne kosti i vilice, izbijena su mi četiri zuba, a celo telo mi je u podlivima - priča naša sagovornica.

foto: Privatna Arhiva

Šta je bio motiv ovog krvavog obračuna, Snežani Palić do danas nije najjasnije. - Moj sin nije želeo da se bavi poslom kojim se bavi sin jednog od napadača, to bi mogao biti razlog. Drugo objašnjenje nemam - završava Palićka.

(Kurir.rs/ Jelena Rafailović/ Foto: Privatna arhiva) 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...