Najnovije vesti

ZORAN JE PRIČAO DA JE IMAO SKLADAN BRAK SA JELENOM, NJENI PRIJATELJI OTKRILI ŠOKANTNE TVRDNJE: Govorio joj je da je ružna, debela, terao je da trči noću! Birao joj je čak i frizuru!
Foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

ŠTA JE ISTINA?

ZORAN JE PRIČAO DA JE IMAO SKLADAN BRAK SA JELENOM, NJENI PRIJATELJI OTKRILI ŠOKANTNE TVRDNJE: Govorio joj je da je ružna, debela, terao je da trči noću! Birao joj je čak i frizuru!

Crna Hronika

Zoran Marjanović, nakon hapšenja zbog ubistva supruge, branio se govoreći da su on i Jelena imali harmoničan odnos i da se nikada nisu svađali, međutim njegove tvrdnje pobile su izjave mnogih svedoka - među kojima su rodbina, ali i njihovi bliski prijatelji.

Suprug pevačice Jelene Krsmanović, Zoran Marjanović, protiv kojeg je 26. juna podignuta dopunjena optužnica zbog sumnje da je ubio svoju ženu u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka, uhapšen je 15. septembra prošle godine.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, gde je Marjanović iznosio svoju odbranu i prisećao se dana kada mu je žena, kako tvrdi, nestala dok se on igrao sa ćerkicom on je pokušavao da se odbrani ističući da je da se sa Jelenom nije svađao i da su lepo živeli.

foto: Marina Lopičić

"Moj i Jelenin odnos se može nazvati harmoničnim odnosom. Nismo se svađali, lepo smo živeli i lepo se dogovarali", ispričao je Zoran Marjanović na saslušanju.

Međutim, njegove tvrdnje pobila su mnogobrojni iskazi koje su dali njihovi poznanici - od Jelenine sestre Teodore Krsmanović preko prijatelja, do svedoka koji ih je video 2. aprila 2016. godine neposredno pred ubistvo kako se raspravljaju na nasipu.

Kako je ispričala Jelenina sestra Teodora Krsmanović na saslušanju kod tužioca, Jelena joj se žalila, govoreći da ne može više da izdrži.

foto: Printscreen

"Uglavnom se žalila na "matore", tu mislim na Zoranove roditelje jer su se oni stalno svađali. Još gore je bilo kada joj se majka razbolela, znam da je Jelenu Zoran npr. noću terao da vežba i to u smislu trčanja, vožnje bicikle ili rolera, jer ju je kritikovao da je debela", ispričala je Teodora tužiocu.

Jelenina prijateljica i frizerka Zorica Gemović, takođe je u tužilaštvu ispričala kroz šta je Jelena prolazila u braku sa Zoranom - njihov brak je bio sve samo ne idealan.

"Zoran je uvek omalovažavao Jelenu, govorio joj je "vidi na šta ličiš", govorio je da je debela, ružna, da ne zna da se obuče i da je tetka. U jednom od trenutaka kada je Jelena rekla da joj je dosta svega, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i da ode, ja sam je pitala zbog čega se ne razvede, ona mi je odgovorila - Zoko on bi me ubio", rekla je Jelenina prijateljica.

Ona je takođe, naglasila da se u njihovom braku Zoran pitao za sve, od toga kakvi i kada će joj biti nastupi na estradi, šta će obući kada se pojavi u javnosti.

"Zaključujem da je Zoran u potpunosti kontrolisao Jelenin život i odlučivao o svemu. Jelena je trčala i trenirala na Zoranovo insistiranje, a on joj je pravio neke šejkove, s tim što mi je Jelena rekla da ne zna sadržaj tih šejkova, samo popije šta joj da. Zoran je čak birao i njenu frizuru", rekla je ova žena kod tužioca, a stoji u optužnici.

Lenka Đorđević, vaspitačica iz vrtića u koji je išla Zoranova i Jelenina ćerka Jana objasnila je kako se devojčica ponašala nakon nestanka majke. Ono što je Lenka tokom svedočenja istakla jeste da je devojčica nakon što joj je majka nestala često crtala travu i govorila: "To je trava gde je moja mama nestala". Ona je na Zoranov poziv kobnog dana čuvala Janu.

foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Video ih četiri sata pre ubistva

Svedok koji je video Jelenu i Zorana neposredno pred Jeleninu smrt, a koji ih do ubistva nije poznavao, ispričao je da je 2. aprila 2016. godine video muškarca i ženu na nasipu u Crvenki i to u 13 sati - četiri sata pre stravičnog ubistva.

- Čuo sam sa razdaljine na kojoj sam se nalazio da su Jelena i Zoran razgovarali. Ja sam shvatio da je to u tonu prepirke i da je Jelena imala u jednom trenutku malo povišen ton, tako da sam ja uspeo da shvatim da mu je ona rekla "ti to ne razumeš".

(Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...