RAZBOJNICI IZVELI JELENINOG DEDU IZ KUĆE, VEZALI GA, PA SLALI PORUKE SA NJEGOVOG BROJA: Predsednik opštine otkrio jezive detalje otmice!
Foto: Printscreen, Profimedia, Privatna Arhiva

stravično!

RAZBOJNICI IZVELI JELENINOG DEDU IZ KUĆE, VEZALI GA, PA SLALI PORUKE SA NJEGOVOG BROJA: Predsednik opštine otkrio jezive detalje otmice!

Crna Hronika -

Dragan Lazarević, predsednik opštine Ljig, rekao je da su SMS poruke u kojima je traženo dva miliona evra za otkup Miloslava Radosavljevića, dede Novakove supruge, razbojnici koji su ga opljačkali slali sa dedinog telefona.

Lazarević, inače porodični prijatelj sa familijom Jelene Đoković, ispričao je detalje nemilog događaja koji se desio noćas oko tri ujutru.

- Razbojnici su upali u njegovu kuću. Opljačkali ga i onda ga izveli iz kuće, pa ga preveli preko Ibarske magistrale, pa preko reke, i u njivi ga vezali za stub. Onda su uzeli njegov mobilni telefon i poslali poruke njegovom sinu, Jeleninom ujaku, da je otet i da je potrebno da spreme dva miliona evra. Jelenina majka nije ni znala za taj slučaj, dok se danas nismo čuli – ispričao je kratko Lazarević.

Deda Jelene Đoković, Miloslav Radisavljević, pronađen je danas vezan u kukuruzištu u Ljigu, u blizini svoje kuće. Radisavljević je u policiji ispričao da su mu dvojica maskiranih muškaraca tokom noći upala u stan i tražili novac. Prema njegovim rečima, on nije hteo da im da novac, nakon čega su ga vezali i ostavili u kukuruzištu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track