UBIJAO SAM JER MI JE NAREDIO BOG: Igor Srbin šokirao psihologe! Ne odvaja se od brojanice, citira Bibliju, A SUMNJA SE DA IMA SKRIVENI RAZLOG ZA SVE TO!
Foto: Privatna Arhiva

misli da će mu to pomoći

UBIJAO SAM JER MI JE NAREDIO BOG: Igor Srbin šokirao psihologe! Ne odvaja se od brojanice, citira Bibliju, A SUMNJA SE DA IMA SKRIVENI RAZLOG ZA SVE TO!

Crna Hronika -

"Ubijao sam jer mi je tako naredio Bog", rekao je psiholozima Norbert Feher, alijas Igor Vaclavić, u medijima poznat i kao „Igor Srbin“ koji u zatvorskoj ćeliji u Španiji "proždire" religijske knjige, svakoga dana čitai Bibliju i ne odvaja se od brojanice koju nosi oko zgloba, pišu italijanski mediji.

Fehera su u zatvoru u Saragosi, gde se nalazi odkad je u decembru prošle godine uhapšen, saslušala dvojica forenzičkih psihologa, po zahrevu suda koji vodi njegov slučaj.

On je sa forenzičarima razgovarao na italijanskom i španskom, a na pitanja je odgovarao čak citirajući Bibliju. Kako bi dodatno dokazao svoju novootkrivenu posvećenost religiji, poslužio se i selfijima koji su nakon hapšenja pronađeni u njegovom telefonu, a na kojima se navodno vidi brojanica vezana oko njegove ruke.

Kako navode italijanski mediji, Feher najverovatnije želi da se predstavi kao pobožan čovek jer smatra da će mu to pomoći na suđenjima u Španiji i Italiji za višestruka ubistva koja je počinio u ove dve zemlje.

"Igor Srbin“, kako su Fehera prozvali italijanski mediji, tražen je zbog ubistva Davida Fabrija (52), vlasnika bara u Bolonji, kog je usmrtio tokom pljačke, kao i čuvara šume Valerija Verija kog je ubio sedam dana kasnije, kada je policijska potera za njim već počela.

Španski list "El Pais" navodi da on ima najmanje tri identiteta - srpski, hrvatski i italijanski, od kojih su poslednja dva lažna.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja