Najnovije vesti

MILIĆEV PREKINUO ĆUTNJU DUGU 4 GODINE! REŠIO DA OBELODANI SVE: Hoću da razgovaram sa ocem Luke Jovanovića!
Foto: Aleksandar Jovanović, Beta, Printscreen

EKSKLUZIVNO IZ ZABELE

MILIĆEV PREKINUO ĆUTNJU DUGU 4 GODINE! REŠIO DA OBELODANI SVE: Hoću da razgovaram sa ocem Luke Jovanovića!

Crna Hronika

Marko Milićev (38), koji je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je u julu 2014. „mini-kantrimenom“ izazvao saobraćajnu nesreću na Brankovom mostu, posle koje je preminuo Luka Jovanović (21), iz požarevačkog zatvora Zabela ekskluzivno za Kurir odlučio je da prvi put progovori o detaljima nezgode koja intrigira javnost četiri godine.

Voleo bih da se nije desilo

Kako je naveo, te noći pre četiri godine „načinjene su mnoge greške“, a jedini s kojim još želi da razgovara o tome je, kako kaže, otac nastradalog Luke.

foto: Kurir

- Sve što sam imao da kažem vezano za saobraćajnu nesreću rekao sam na sudu.

Jedina osoba s kojom mogu da razgovaram na tu temu je gospodin Bojan Jovanović zato što je sudbina s lakoćom mogla da postavi mog oca, ili nečijeg drugog, na njegovo mesto.

Izručen Srbiji...Policija ga čekala na aerodromu
Izručen Srbiji...Policija ga čekala na aerodromu

Činjenica je da su te kobne noći pre četiri godine načinjene mnoge greške, ne samo s moje strane, i da je splet nesrećnih okolnosti doveo do saobraćajne nezgode u kojoj je Luka nastradao.

foto: Kurir

Više od svega bih voleo da postoji način da se to promeni. Luke više nema, i to je teret koji ću ja nositi zauvek.

Želim javno da se izvinim svima. Na prvom mestu Lukinoj porodici i prijateljima, zatim posrednim i neposrednim učesnicima u ovoj nesreći, kao i onima koji su nedužni i bez ikakvog razloga uvučeni u nju.

foto: Kurir

Bojan Jovanović

ZAŠTO JE SNEŽANA SANJALA MOG SINA?

foto: Dragan Udovičić

Bojan Jovanović, otac poginulog mladića, i dan-danas ističe da su mnoge činjenice vezane za slučaj „kantrimen“ ostale nerazjašnjene. Njega najviše od svega zanima kome je pripadao automobil kojim je Marko Milićev usmrtio njegovog sina, ali i zbog čega je Snežana Divac posetila njegovu suprugu.

- Došla je i rekla da je sanjala Luku. Zašto bi ona sanjala Luku? Prošlo je ovoliko vremena, a ja njenu decu nisam sanjao. Donela mi je knjigu i na tome sam joj zahvalan, lep gest. Ne znam, sve mi je to vrlo čudno - rekao je Jovanović.

foto: Kurir

Kurir / Jelena Spasić

DANAS U KURIRU PROČITAJTE JOŠ:

*DETALJI LIKVIDACIJE ČUVENOG ADVOKATA: Ubica je viknuo: Mišo! A onda je sasuo rafal u njega

*STROGO POV. BIVŠI SAVEZNI PREMIJER SRJ OTKRIO TAJNE: Švercovali smo migove kao traktore! Ni S-300 nam 1999. ne bi mnogo pomogao

*SRAMOTA! ŠPANSKA AVIO-KOMPANIJA "VUELING" ISPALILA 150 LJUDI: Celu noć čekali let za Barselonu

*ARKANOV UBICA SAHRANJEN U TAJNOSTI: Telo Milana Đuričića Mikija dopremljeno u Srbiju

*MILOŠ ĆUK EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Evo šta bi uradio da ponovo šutira peterac za zlato

NAJBOLJI LEKARI SAVETUJU

foto: Promo

DANAS UZ KURIR POKLON NAJBOLJI DODATAK O ZDRAVLJU - VAŠ LEKAR Pravilna upotreba lekova protiv bolova

Današnji dodatak Vaš lekar na čak 16 strana, donosi pregršt korisnih saveta kako da sačuvate i unapredite svoje zdravlje.

U današnjem dodatku Vašeg lekara doc. dr Janko Samardžić, kliničkim farmakologom na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu odgovara na pitanja šta treba znati o analgeticima, čarobnim pilulama koje nas oslobađaju od bola, kako bismo ih koristili bez štetnih posledica i da bi bile efikasne, kao i kada, koje lekove i u kojoj dozi treba piti

Pored toga, u ovom dodatku čitajte još i: kako se namešta prvi i glavni vratni pršljen, da li ima leka za bolove u zglobovima, na koji način da nagovorite decu da jedu zdravije namirnice, kao i pregršt drugih korisnih saveta da sačuvate i unapredite svoje zdravlje

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...