POTRAGA ZA TASMANIJSKIM ĐAVOLOM: Ultimat fajter sa Mirijeva zakačio starca audijem u Deligradskoj pa ga posle svađe nokautirao
Foto: Privatna Arhiva

pobesneo

POTRAGA ZA TASMANIJSKIM ĐAVOLOM: Ultimat fajter sa Mirijeva zakačio starca audijem u Deligradskoj pa ga posle svađe nokautirao

Crna Hronika -

Policija traga za Miljanom Đurašinovićem, zvanim Tasmanijski Đavo, zbog sumnje da je juče u Deligradskoj ulici u Beogradu udario Nikolu P. (74).

Kako saznajemo, incident se dogodio kada je automobil "audi", kojim je upravljao Đurašinović, zakačio starca van pešačkog prelaza, a koji je bio pešak.

- Pešak je tada rukom udario po haubi "audija". Vozač je pobesneo zbog toga i izašao iz kola. Udario je dedu pesnicom u lice, a čovek je od udarca pao - rekao je izvor.

foto: Google Street View Printscreen

Povređeni Nikola P. prevezen je kolima Hitne pomoći u bolnicu.

- Pošto je nokautirao čoveka, vratio se u kola i otišao s mesta nesreće. Policija traga za njim - kaže sagovornik.

Tasmanijski Đavo poznat je od ranije po incidentima. Postao je poznat nakon što je jednoj ženi pretio sekirom, a onda pretukao svedoka usred sudnice.

Naime, Đurašinoviću se sudilo zbog nasilja u porodici, jer je 2016. godine fizički napao suprugu, a potom pretio njoj i deci. A onda je tokom suđenja, u punoj sudnici, nokautirao policajca koji je svedočio protiv njega.

Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla i pištolj, koji je prethodno pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište.

Policajac je pao na patos na zaprepašćenje sudije i svih ostalih prisutnih u sudnici. Zahvaljujući brzoj intervenciji sudske straže, koja se odmah obrušila na Đurašinovića, izbegnut je veći incident. Suđenje je prekinuto, a policajac je prevezen u Urgentni centar, gde su mu povrede sanirane.

foto: Profimedia

Đurašinović je više puta bio u sukobu sa zakonom, pa je tako u novogodišnjoj noći 2006, posle masovne tuče, ranjen u jednom beogradskom hotelu.

Dve godine kasnije mačetom je naneo teške povrede vlasniku kladionice Stefanu Dimitrovskom, zbog čega je prvobitno osuđen na devet godina zatvora.

Kazna mu je potom smanjena na sedam i po godina zatvora, da bi na kraju odležao samo pet godina i tri meseca.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track