NOVI PAZAR U ŠOKU! UHAPŠEN JEDAN OD NAJUGLEDNIJIH GRAĐANA: Buregdžija terao DEČAKA NA ORALNI SEKS! Ispričao kako je obljubio dete!
Foto: Profimedia

jezivo zlostavljanje

NOVI PAZAR U ŠOKU! UHAPŠEN JEDAN OD NAJUGLEDNIJIH GRAĐANA: Buregdžija terao DEČAKA NA ORALNI SEKS! Ispričao kako je obljubio dete!

Crna Hronika -

N.G. (60) osumnjičen da je nekoliko puta vodio dečaka (12) na brdo iznad grada i seksualno ga zlostavljao u kolima

N. G. (60) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je nekoliko puta seksualno zlostavljao dečaka od 12 godina. Kako saznajemo, ovaj ugledni građanin i vlasnik poznate pekare u gradu priznao je da je dete terao na oralni seks.

Tih i povučen

Policija u Novom Pazaru potvrdila je juče da je N. G. uhapšen zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljube nad detetom.

- Osumnjičeni se tereti da je tokom septembra ove godine, koristeći nezrelost maloletnika, najpre s maloletnom žrtvom stupio u kontakt, a zatim izvršio nedozvoljene polne radnje - saopštila je novopazarska policija.

N. G., koji je vlasnik jedne buregdžinice u Novom Pazaru, navodno je nekoliko puta terao 12-godišnjeg dečaka da ga oralno zadovoljava. To se dešavalo od kraja avgusta do pre nekoliko dana.

- Sve se dešavalo na brdu iznad grada, u rekreacionom centru i na još nekim lokacijama, a moguće je da je dečak napastvovan i u kolima - kaže izvor Kurira.

park u kome je pekar zlostavljao dečaka
park u kome je pekar zlostavljao dečakafoto: Kurir

Odmah po privođenju N.G. je, navodno, priznao delo koje mu se stavlja na teret, da ga je dečak više puta oralno zadovoljavao, a policija još proverava da li je pekar novcem namamljivao dečaka u kola, a onda ga vodio na brdo iznad grada. Proveravaju se i drugi detalji slučaja.

Dečak je, po nezvaničnim podacima, u početku ćutao o onome što mu se dešava, a onda je sve ispričao roditeljima, koji su pozvali policiju i podneli prijavu protiv N.G.

Hapšenje uglednog pekara, to jest buregdžije, šokiralo je juče ujutru građane Novog Pazara, koji uhapšenog znaju uglavnom kao skromnog, tihog, povučenog čoveka koji se komšijama uvek uredno i kulturno javljao. Novopazarci koji bolje poznaju uhapšenog N.G. i njegovu porodicu juče su bili u čudu.

Građani u neverici

- Niko nije mogao ni da pomisli, a kamoli da posumnja da je spreman da tako nešto uradi, odnosno da ima takve sklonosti. Posvećen biznisu, poslu, skroman, nečujan, fin, tako se ponašao. Još ne možemo da verujemo da je ovo moguće - kažu poznanici uhapšenog i dodaju da N. G., osim u Novom Pazaru, biznis ima i u Makedoniji.

- Šokiran sam! Redovna sam mušterija njegove pekare. Godinama kupujem burek. Porodica N. G. je odavno u Novom Pazaru, ovde su uglavnom držali pekarske radnje. Ako je istina ovo što se priča, onda je to neviđena sramota - kaže ogorčeni Pazarac.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: Kurir, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track