TRAGEDIJA U KIKINDI: Vatrogasci lokalizovali požar, pa pronašli ugljenisano telo žene u kući
Foto: Kurir/S.U.

živela sama

TRAGEDIJA U KIKINDI: Vatrogasci lokalizovali požar, pa pronašli ugljenisano telo žene u kući

Crna Hronika -

KIKINDA- Milica.L. (90) iz Kikinde, nastradala je u požaru koji je izbio u prizemnoj kući na periferiji grada, u kojoj je živela sama. Nesrećna starica izgorela je u krevetu, a stravičan prizor zatekli su u petak ujutro, nešto posle sedam sati, kikindski vatrogasci.

Njih su alarmirale komšije nakon što su videli da iz staričine kuće kulja dim. Iako je vatrogasna ekipa brzo stigla za njih nije bilo puno posla, jer se, kako saznajemo, požar sam od sebe već skoro bio ugasio.

"Uzrok požara još nije poznat. Starica se grejala na peć na čvrsto gorivo. Nije, međutim, poznato kako je vatra zahvatila krevet u kom je pronađeno beživotno telo. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije koja će se obaviti u novosadskom Institutu za sudsku medicinu", saznali smo izvora bliskog istrazi.

foto: Kurir/S.U.

Komšije nastradale starice potvrdile su nam da je sama živela i da je bila pokretna. Pričaju da je baš danas trebalo da u kikindskom Crvenom krstu preuzme paket sa namirinicama i sredstvima za ličnu higijenu:

"Najpre sam na ulici videla dva policijska automobila. Prozori su bili otvoreni. Odmah sam znala da nešto nije u redu, da nešto nije dobro. Onda sam od jedne komšinice čula da su vatrogasci već ugasili požar koji je zahvatio unutrašnjost Miličine kuće. Ona je bila fina žena. Sama je živela, a imala je malu penziju. Iako sam od komšinice mlađa 20 godina, mogu da vam kažem se ona bolje kretala od mene. Bila je vitalna. Potreslo me je kad sam čula kako je stradala. Još sva drhtim i pijem lekove za smirenje", priznala je komšinica stradale starice.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track