OBRT! MEDIJI GA PROGLASILI MRTVIM, A STEFAN SE JAVIO IZ BOLNICE! Crnogorac preživeo stravičan napad u Beču, oglasio se i na Instagramu! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

IMALI SU I PORUKU ZA SVE!

OBRT! MEDIJI GA PROGLASILI MRTVIM, A STEFAN SE JAVIO IZ BOLNICE! Crnogorac preživeo stravičan napad u Beču, oglasio se i na Instagramu! (FOTO)

Crna Hronika -

Austrijski mediji preneli su da je stanje ranjenog Stefana Vilotijevića (22), pripadnika kavačkog klana koji je juče popodne ranjen ranjen u pucnjavi ispred poznatog restorana "Figlmiler" u centru Beča stabilno, ali i dalje teško!

I majka ranjenog Stefana objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj je sa ranjenim sinom, demantujući time navode pojedinih crnogorskih medija da je mladić podlegao povredama.

- Uprkos željama mnogih, moj sin Stefan je živ i zajedno smo!

foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo, ove navode je ranije za Kurir demantovala i sestra povređenog Vilotijevića.

Stefan Vilotijević sin je crnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine, kao i mlađi brat drugog Kićunovog sina Filipa koji je izrešetan 2015. godine na Paliću.

Stefan je dospeo u žižu javnosti prošle godine kada je izazivao jednog od policajca na tuču. Njega je tada policija zaustavila u novosadskoj ulici Đorđa Magaraševića i naredila kontrolu njegovog vozila, a on je ometao policajce, dok je jednog je izazivao da se potuku.

Vilotijević je inače privođen zbog sumnji da je imao veze sa ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je posle 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza.

Podsetimo, Stefan je ranjen u petak u pucnjavi, u kojoj je likvidiran Vladimir Roganović iz Herceg Novog, jedan od članova kavačkog klana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track