Najnovije vesti

OBEZBEĐENJE POŠTANSKE ŠTEDIONICE U KRALJICE MARIJE JOŠ U ŠOKU: Nismo ni znali koga držimo! Savladali smo ga, a onda na vestima čuli da je to Neđeljko, osumnjičeni za ubistvo Miloša iz Čačka
Foto: Vlada Sporčić, Instagram

sklapa se slika tog užasnog jutra, kockicu po kockicu...

OBEZBEĐENJE POŠTANSKE ŠTEDIONICE U KRALJICE MARIJE JOŠ U ŠOKU: Nismo ni znali koga držimo! Savladali smo ga, a onda na vestima čuli da je to Neđeljko, osumnjičeni za ubistvo Miloša iz Čačka

Crna Hronika

BEOGRAD - Ubrzo pošto je osumnjičen da je nasmrt izbo studenta Miloša Mileusnića (24) ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, Neđeljko Đurović (28) otišao je do Poštanske štedionice u Ulici kraljice Marije, gde se sukobio sa radnicima obezbeđenja.

Naime, posle krvavog pira na ulici, Đurović je otišao ka Poštanskoj štedionici i tamo pravio probleme. Radnici obezbeđenja su uspeli da ga savladaju, a tek kasnije su na vestima shvatili sa kim su zapravo imali posla!

- Mladić je ušao pre radnog vremena u prostorije banke i zatražio da ode u toalet. Naša dva radnika su ga presrela na samim vratima i objasnila mu da ne može tu da ide u toalet i uputila ga u javni - kaže Siniša Belić, direktor logistike Poštanska štedionica, koji je zadužen i za obezbeđenje.

Kako je objasnio za beogradske medije, Đurović je tada postao agresivan.

- Ali su naši ljudi uspeli da ga savladaju i odmah su pozvali policiju. Policija je ubrzo došla i stavila mladiću lisice na ruke i mi smo tu sa njim završili - kaže Belić. Prema nezvaničnim informacijama, Đurović je tada pričao nepovezano.

Prilikom intervencije radnika obezbeđenja niko nije povređen, a kod Đurovića nije viđeno oružje kojim je ubio Mileusnića.

foto: Vlada Sporčić

- Tek kasnije smo na vestima videli o kome se zapravo radi i bili smo šokirani. Nikome nije svejedno kada mu se ukrsti put sa takvim čovekom, ali Bogu hvala sve je prošlo bez težih posledica a ceo događaj su snimile kamere.

Ni policajci koji su ga tada priveli nisu znali sa kim su imali posla, te je on posle saslušanja u policiji pušten na slobodu. Nekoliko sati kasnije identifikovan je kao osumnjičeni za ubistvo u Dimitrija Tucovića i uhapšen je.

Neđeljko je policajcima u prvom trenutku priznao zločin, a potom na saslušanju kod tužioca sve porekao. On je policajcima ispričao da je proveo celu noć na Tviteru i drugim društvenim mrežama i da je shvatio da je nezadovoljan svojim životom, kao i da je navodno izašao na ulicu s namerom da nekoga ubije.

Ubrzo nakon toga sreo je Miloša Mileusnića, koji je taman izašao iz zgrade u kojoj je živeo kao podstanar sa cimerom, kako bi otišao kod devojke. Nesrećni mladić video je šta mu se sprema, i molio je Đurovića da ga ne ubije. "Nemoj brate, nemoj", ponavljao je mladić a čule su komšije.

Kako su ispričale komšije, Mileusnić je neko vreme sam sebe bodrio da izdrži dok ne stigne pomoć... međutim, nije izdržao... Na saslušanju kod tužioca, dan kasnije, Đurović je poricao da ima ikakve veze sa ubistvom, a rekao je da nije ni bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Iako njegova porodica tvrdi da Đurović nije nikada bio nasilan, kao i da ne voli oružje, Neđeljko je na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa puškom i nožem, a 2017. godine imao je zabranu prilaska rođenoj majci, jer ju je pretukao.

(Kurir.rs/Blic/Telegraf/Foto: Vlada Šporčić/Foto: Instagram printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...