Najnovije vesti

ARKAN GA JE ZABRANIO ZBOG CECINIH EROTSKIH SCENA: Ovaj žestoki momak sa beogradskog asfalta je DAO MILIONE za film IZ LJUBAVI PREMA NJOJ
Foto: Privatna Arhiva

o ovome se i danas priča

ARKAN GA JE ZABRANIO ZBOG CECINIH EROTSKIH SCENA: Ovaj žestoki momak sa beogradskog asfalta je DAO MILIONE za film IZ LJUBAVI PREMA NJOJ

Crna Hronika

U leto 1994. godine, kada je Arkan već uveliko bio s Cecom, službe bezbednosti su uhvatile njegov razgovor sa jednim od žestokih momaka tog vremena.

 

Tada su obavešteni da je Branislav Lainović zvani Dugi obavestio saradnike da je u Bugarskoj u snimanje filma "Nečista krv" uložio 180.000 dolara, čime je postao vlasnik 20 odsto vrednosti celog projekta.

 

Priča o stotinjak hiljada dolara "za zatvaranje finansijske konstrukcije", koji su nedostajali ekipi filma "Nečista krv" objavljena je i u grupi "Legende devedesetih".

 

- Mislim da Branislav nije ušao u projekt "Nečiste krvi" da bi vratio uloženi novac, već kao istinski ljubitelj umetnosti - govorio je reditelj filma Stojan Stojčić.

 

Stojčić je tada čak najavljivao i da će Lainović dobiti glavnu ulogu u njegovom sledećem filmu za koji bi zajednički napisali scenario.

 

- On ne samo što voli kameru, već je srpski Silvester Stalone, ili Klint Istvud. Za glumca nije dovoljno samo da završi akademiju, glumac se rađa. Branislav Lainović može da napravi briljantnu karijeru - tvrdio je Stojčić.

 

Film je, međutim, ostala samo velika Lainovićeva ljubav.


- Zamisli da sam glumac pa da ispadnem veća zvezda od nekih političara koje prozivaju za vanbračne veze sa zvezdama novokomponovane muzike. A ja, recimo, maznem Šeron Stoun. Ako ne na inteligenciju i izgled, a ono na letvu. Brzo bi se, bogami, završilo to snimanje - komentarisao je kasnije Dugi.

 

Kurir.rs/Espreso/Legende devedesetih/Foto: Privatna arhiva

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...