POKUŠAJ UBISTVA U SUBOTIČKOJ BOLNICI: Pacijent (23) napao polomljenom stolicom drugog pacijenta (26), slomio mu rebra, povredio vrat!
Foto: N.H.

haos!

POKUŠAJ UBISTVA U SUBOTIČKOJ BOLNICI: Pacijent (23) napao polomljenom stolicom drugog pacijenta (26), slomio mu rebra, povredio vrat!

Crna Hronika -

Na subotičkom odeljenju psihijatrije u Opštoj bolnici, prethodne noći dogodio se incident, u kojem je jedan pacijent sa odeljenja napao drugog, zadao mu teže povrede na vratu i prelom rebra. Povređeni pacijent sa psihijtrije je operisan, a kako nezvanično saznajemo nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, u toku noći pacijent D.D. (23) je polomljenom stolicom počeo da udara drugog pacijenta D.B (26) i naneo mu povrede na vratu i prelom rebra.

Slučaj je okvalifikovan kao pokušaj ubistva, potvrdili su u Višem javnom tužilaštvu Subotice, a kako Kurir saznaje, pacijentu koji je napao polomljenom stolicom drugog pacijenta određen je pritvor, a odveden je u specijalnu zatvorsku bolnicu na dalje ispitivanje.

Nakon povređivanja, do kojeg je došlo u toku noći, iz bolnice su pozvali policiju, a slučaj vodi i VJT, koje je okarakterisalo incident kao „pokušaj ubistva“.

Ovo nije prvi pokušaj nasilja u subotičkoj bolnici, a pre vi[e od godinu dana, jedan slučaj je završio smrtnim ishodom, kada je bolničarka I.Š. (56) usmrtila svog muža na bolničkom odeljenju, posle hitnog prijema, za šta je osuđena u subotičkom sudu na zatvorsku kaznu, koja još nije pravosnažna.

N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track