ŠOK! OTKRIVENA ŠEMA NAJVEĆEG MAKROA SRPSKE ESTRADE: Poznate voditeljke i starlete u katalozima, političar i košarkaš među mušterijama!
Foto: Kurir/printscreen

ELITNA PROSTITUCIJA

ŠOK! OTKRIVENA ŠEMA NAJVEĆEG MAKROA SRPSKE ESTRADE: Poznate voditeljke i starlete u katalozima, političar i košarkaš među mušterijama!

Crna Hronika -

U laptopu Mihajla Maksimovića pronađene tabele sa imenima svih klijenata, među kojima ima mnogo poznatih ličnosti, ali i spisak starleta, stilistkinja, pravnica i manekenki koje su klijentima pružale seksualne usluge za novac

Šapčanin Mihajlo Maksimović, koji je ponovo uhapšen zbog sumnje da je elitne prostitutke, među kojima su i neke poznate ličnosti, podvodio bogatim klijentima, ponovo je u centru pažnje zbog spiska mušterija koji je pronađen u njegovom računaru!

Kako izvor Kurira otkriva, Maksimović je uhapšen krajem februara u svom stanu u Beogradu i tada su na spisku od 300 klijenata pronađena imena jednog političara koji je godinama u vlasti, ali i bivšeg košarkaša koji se obogatio tokom karijere u NBA.

foto: Kurir/Printscreen

Uhapšen i brat

- Uhapšen je i Maksimovićev brat Dušan M. Od njih su oduzeti mobilni telefoni i dva laptopa u kojima su nađene precizne evidencije, uredne tabele, kako o ženama koje su pružale usluge tako i o klijentima. U dokumentima koje su vodili makroi navode se i putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, što donekle i nije bilo iznenađenje za istražitelje, ali je veliki šok bio spisak imena klijenata koji su plaćali starlete, manekene, stilistkinje i druge poznate dame. Na dugoj listi su i jedan dobro poznati političar koji je u vlasti već duže od decenije. Takođe, na spisku je i ime košarkaša koji je završio karijeru, ali je i dalje medijski aktivan - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

On navodi da, osim ove dvojice, na spisku mušterija ima i kriminalaca, fudbalera, pilota, ali i plaćenih ubica.

foto: Kurir/Printscreen

Prema njegovim rečima, za Maksimovića je radilo dvadesetak devojaka, među kojima su navodno i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Prejbojeva zečica Božana Vujinović, kao i rijaliti učesnica Nataša Šavija.

- Postoji katalog devojaka sa svim njihovim karakteristikama, prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. Devojke nije iznajmljivao samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke sa klijentima u inostranstvo - kaže sagovornik.

Navodno, nedavno je nekoliko devojaka putovalo na Sejšele i za taj put dobile su po 10.000 evra.

Sleteo s Kipra

Kralj elitne prostitucije, kako naš sagovornik kaže, ponovo je u ruke policije pao čim je sa Kipra krajem februara sleteo u Beograd. Klupko je, kako navodi, počelo da se odmotava kada su tri devojke koje rade za njega uhapšene u januaru u jednom beogradskom hotelu sa turskim državljanima.

- Turski državljani odmah su priznali da su iznajmili i platili devojke. Ispostavilo se da i one rade za čuvenog makroa, koji u to vreme nije bio u zemlji, već na Kipru. Međutim, čim se vratio u Srbiju, uhapšen je - otkriva on i dodaje da je Maksimović i dalje u pritvoru i da se, kao i njegov brat, sumnjiči za trgovinu ljudima. Istražitelji sumnjaju da Maksimović, koji je zbog posredovanja u prostituciji hapšen i 2015, nikada i nije prestajao da se bavi ovim poslom. Posle istrage priznao je krivicu i bio je uslovno osuđen za posredovanje u prostituciji, dok su Mimi Oro i Božana tada kažnjene prekršajno.

foto: Kurir/Printscreen

Stroga pravila za devojke

KOLONA ZA „ŽENSKE PROBLEME“ I SLOBODNE DANE

Mihajlo Maksimović je posao u posredovanju u prostituciji, prema rečima našeg sagovornika, potpuno usavršio.

- Imao je pravilo kako devojke treba da izgledaju i da se ponašaju. Sve su morale da imaju silikone u grudima, morale su da nose brendiranu garderobu i veš, redovno su trenirale, i to kod istog trenera, a takođe su bile u obavezi da idu na redovne lekarske preglede kod izabranog ginekologa. Interesantno je, recimo, da su čak morale da idu kod istog psihoterapeuta, ali i na kurs za lajfkoučing - otkriva izvor Kurira.

Maksimović je, prema njegovim rečima, tačno znao kada koja devojka ima ciklus ili iz nekog drugog razloga nije u mogućnosti da radi i izostaje „s posla“. Osim toga, kako navodi, devojke su imale i precizna uputstva o tome kako da se ponašaju, razgovaraju s klijentom, vode računa o higijeni.

foto: Kurir/Printscreen

Kritike i pohvale

BELEŽIO JE UTISKE KLIJENATA

Maksimović je beležio čak i kad su klijenti bili nezadovoljni uslugom. - Dešavalo se da klijenti nisu bili zadovoljni uslugom ili činjenicom da je devojka došla pijana ili je kasnila, pa nisu želeli da daju novac. S druge strane, makro je beležio i pohvale koje su dobijale - dodaje on.

foto: Kurir

KURIR POKLANJA NAJPOPULARNIJE SVETSKE MAGAZINE: Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s Health, Sensa ili National Geographic

Na svim kioscima, u današnjem Kuriru čeka vas poklon - najpopularniji svetski magazini, kao što su Elle, Cosmopolitan, Lepa i srećna, Men’s health, Sensa ili National Geographic. Izaberite Kurir sa magazinom koji želite.

Elle je naprodavaniji modni magazin na svetu i namenjen je inteligentnoj modernoj ženi koja uspešno oblikuje svaki aspekt svoga života.

Cosmopolitan je najprodavaniji ženski magazin na svetu, najuticajniji je i najsnažniji brend za mlade žene.

Magazin Lepa i srećna je spoj najpouzdanijih priča o životu poznatih sa lifestyle aktulenostima i temama o lepoti, modi, medicini i zabavi.

Men’s Heatlh je magazin za uspešne, aktivne, urbane i profesionalne muškarce koji žele da ostvare veću kontrolu nad fizičkim, mentalnim i emotivnim aspektima svog života.

Magazin Sensa, kao prvi i jedini mindstyle magazin u Srbiji, namenjen je onima koji teže skladnom životu, protkanom iskrenim osećanjima i mislima.

National Geographic je jedan od najčitanijih i najnagrađivanijih magazina na svetu. To je magazin koji se čita i čuva i kojem se čitaoci iznova vraćaju.

Čitajte Kurir!

foto: Kurir

Kurir.rs/ Danijela Jovanović Foto: Kurir/printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja