Najnovije vesti

BOŠKO SPASIĆ SUTRA KOD TUŽIOCA: Ubica s Vračara prebačen u pritvor!
Foto: Sonja Spasić

zločin

BOŠKO SPASIĆ SUTRA KOD TUŽIOCA: Ubica s Vračara prebačen u pritvor!

Crna Hronika

Beograđanin koji je prekjuče zario nož u vrat supruzi Jeleni (52), a potom sebi prerezao vene, pušten je juče iz bolnice i prebačen u policijsku stanicu, odakle će biti izveden na saslušanje

Boško Spasić (44), koji je prekjuče ujutru nožem ubio svoju suprugu Jelenu (52), a potom pokušao samoubistvo rezanjem vena, danas će biti sproveden u Više tužilaštvo na saslušanje.

Spasić je, podsetimo, jeziv zločin počinio u porodičnom stanu u Ulici Desanke Maksimović u beogradskom naselju Vračar, u trenutku dok su u drugoj sobi bili njegovi maloletni sinovi od 12 i 14 godina. On je juče pušten iz bolnice, gde su mu posekotine na rukama sanirane, pa je u pratnji policije prebačen u pritvor.

- Lekari su ocenili da nije životno ugroženi i da nema razloga da bude u zdravstvenoj ustanovi, pa ga ja nadalje preuzela policija. Protiv njega je podneta krivična prijava, a pred tužiocem će imati priliku da iznese odbranu i otkrije motive zločina - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Zločin na Vračaru je, podsetimo, šokirao komšije i poznanike Spasića, za koje su tvrdili da su imali skladan brak i uspešan biznis. Pojedinci su govorili da ipak njihova situacija nije bila idilična, kao i da su, pored čestih kriza u braku, nedavno zapali u dugove zbog propalih poslova.

- Svi smo i dalje veoma uznemireni. Brigu o dvojici dečaka preuzela je Boškova sestra, koja zajedno sa njihovom majkom živi u stanu prekoputa.

Nismo je videli nakon što je juče otišla s decom, kao ni majku, koja uglavnom boravi u Sremskim Karlovcima. Priča se da su pojedine komšije ipak čule neku svađu iz njihovog stana kobnog jutra, a i sa strane dolaze informacije da njihov brak ipak nije bio idiličan. Meni je sve to iznenađenje jer sam mislila da su srećni - kazala je juče jedna komšinica, i dalje vidno potresena.

Ispitivanje motiva Zapali u dugove

Supružnici Spasić navodno su u poslednje vreme imali finansijskih problema nakon što su im propali neki poslovi u vezi sa njihovim firmama koje se bave prodajom jonizatora. Njihove komšije ispričale su i da su nedavno prodali neku veću nekretninu, upravo zbog nagomilanih potraživanja. - Policija ispituje da li je svađa zbog novca i dugova zapravo rezultirala krvavim zločinom, o čemu će u narednim danima biti ispitivani i svedoci - dodaje naš izvor.

(Kurir.rs/I.M.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...