TRAGEDIJA U NOVOJ CRNJI: Starica zadržana u pritvoru zbog ubistva nepokretnog sina
Foto: S.U.

Istraga u toku

TRAGEDIJA U NOVOJ CRNJI: Starica zadržana u pritvoru zbog ubistva nepokretnog sina

Crna Hronika -

Protiv Ilone Daruši (82) iz Nove Crne zrenjaninsko Više javno tužilašto pokrenulo je istragu zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Starica se tereti da je ubila sina Andraša Darušija (60) takođe iz Nove Crnje. Iz tužilaštva je saopšteno da je istraga u toku, a tek treba da se utvrde motivi ubistva Andraša Darušija.

foto: S.U.

Majka preminulog paraplegičara, u međuvremenu je otpuštena iz zrenjaninske bolnice, ali je zadržana u pritvoru, saznaje Kurir. Kao što smo već pisali, majku i mrtvog sina u sredu je pronašla gerontodomaćica koja je brinula o teško bolesnim Andrašu i Iloni i odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Navodno je Ilona usmrtila sina prevelikom dozom “bensedina” i vezala mu kesu oko vrata. Zatim je i sama pokušala da izvrši samoubistvo popivši tablete.

Kad je gerontodomaćica ušla u sobu, zatekla je dva tela. U sobi su na stolu pronađeni “bensedini” i oproštajno pismo- poznati su detalji nezabeležene porodične tragedije u ovom delu Banata. U interesu istrage, nije saopšten sadržaj oproštajnog pisma, niti bilo kakva informacija o plastičnoj kesi koja je, navodno, bila oko vrata Andraša Darušija.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja