UBISTVO NA PUMPI U BEOGRADU:Svađa u sudnici zbog svedočenja!
Foto: Privatna arhiva

viši sud

UBISTVO NA PUMPI U BEOGRADU:Svađa u sudnici zbog svedočenja!

Crna Hronika -

Pred Višim sudom u Beogradu juče je održano suđenje Milošu Srebriću Flekici (37), optuženom da je 2017. ubio Kristinu Kaplanović (19), radnicu benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu.

Jučerašnje ročište obeležila je rasprava između Srebrićeve odbrane i zamenice tužioca. Advokati i tužilac sukobili su mišljenja oko iskaza već osuđenih Marka Grubača i Nemanje Jovanovića. Naime, Grubač i Jovanović su ranije sa tužilaštvom sklopili sporazume i priznali da su lažno svedočili i da nisu prijavili teško ubistvo Kristine Kaplanović.

Odbrana je tvrdila da je tužilaštvo znalo za ovo još na pripremnom ročištu, ali da su to prećutali.

tragično nastradala
tragično nastradalafoto: Privatna arhiva

- Advokati odbrane, kao ni Srebrić, nisu imali priliku da ih čuju kako svedoče i ispitaju ih i uvere se u verodostojnost njihovih iskaza - rekao je advokat

Jugoslav Tintor.

Tužilaštvo je u svom odgovoru insistiralo na tome da oni u momentu kada je održano pripremno ročište nisu bili optuženi, kao i da su dva puta davali iskaze u policiji i pred tužiocem, te da samo treba obaviti uvid u ove dokumente, kao i presude.

Podsetimo, Miloš Srebrić optužen je da je 25. maja 2017. tokom pljačke pumpe pucao u radnicu Kristinu Kaplanović. Nesrećna devojka je posle četiri dana preminula u Urgentnom centru.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Privanta arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track