LOPOV POD LUPOM ČAČANSKE POLICIJE: Provalnik u kuću prvog čoveka Čačka osumnjičen i za pljačku biznismena
Foto: Privatna Arhiva

ISTRAGA

LOPOV POD LUPOM ČAČANSKE POLICIJE: Provalnik u kuću prvog čoveka Čačka osumnjičen i za pljačku biznismena

Crna Hronika -

Marko T. (34) iz Čačka, koji je u ponedeljak uhapšen pošto je u zoru upao u kuću Miluna Todorovića, gradonačelnika Čačka, u nameri da je opljačka, sumnjiči se i za pljačku kuće uglednog biznismena koja se desila pre pet dana.

Kako saznajemo, policija sumnja da je upravo Marko T. provalio u dom čačanskog biznismena i odneo 150 evra i 10.000 dinara.

- Ta provala izvedena je po identičnom scenariju kao i provala u gradonačelnikovu kuću. Provalnik je takođe ušao razvalivši vrata terase tokom noći, dok su ukućani spavali. U ovom slučaju je odneo samo novac, jer zlato nije našao, što se može zaključiti po tragovima premetačine.Ta krađa je prijavljena, ali provalnik nije zatečen na mestu - kaže izvor iz istrage.

Marko T. je višestruko osuđivan, a prošle godine izašao je sa odsluženja duže zatvorske kazne, jer je 2010. uhapšen kao član organizovane grupe koja se bavila trgovinom drogom.

- Zbog provale u kuću Miluna Todorovića, Marku T. je određen pritvor do 48 sati i očekuje se da ga tužilac sasluša u tom roku - kaže izvor.

(Kurir.rs/D. Č./foto:privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track