Najnovije vesti

MUK U KUĆI TAKSISTE ALEKSANDRA SAVATIĆA KOJI JE POGINUO U DAČIJI: Otišao je po pozivu na vožnju, trbuhom za kruhom i poginuo! Živeo sa majkom, planirao da se ženi
Foto: Printscreen Facebook/Aleksandar Savatic

TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI

MUK U KUĆI TAKSISTE ALEKSANDRA SAVATIĆA KOJI JE POGINUO U DAČIJI: Otišao je po pozivu na vožnju, trbuhom za kruhom i poginuo! Živeo sa majkom, planirao da se ženi

Crna Hronika

Aleksandar Savatić (22) iz Valjeva poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac, nedaleko od Lazarevca.

U kući Aleksandra Savatića, taksiste Gradskog taksija u Valjevu, koji je poginuo u "dačiji" - neverica, pišu Novosti.

Majka zanemogla od tuge i bola! 

Sestra Milica ne krije suze, kratko komentariše:

- Nema šta više da se priča, ostasmo bez našeg Ace.

U dvorištu porodice Savatić polako se okupljaju Aleksandrovi prijatelji, kolege, komšije. O njemu imaju samo reči hvale.

- Bio je kao hleb, svakom se našao da pomogne. Završio je Poljoprivrednu školu i nedavno počeo da taksira. Imao je devojku, planirali su zajednički život čim malo stanu na noge. A, evo šta se dogodi, kaže tiho jedan od Aleksandrovih prijatelja.

foto: Printscreen Facebook/Aleksandar Savatic

Aleksandar je živeo sa majkom. Otac mu radi u Italiji, u špediciji. O tragediji je tek obavešten. Očekuje se da uskoro stigne u Srbiju.

- Ne znam šta da kažem. Toliko mladih ljudi da izgine zbog nečije bahate vožnje, pijanstva ili ne znam čega. Aleksandar je otišao po pozivu na taksi vožnju, trbuhom za kruhom. I poginuo. Pa gde je tu pravda. I ko će da vrati živote nevinih - pita se, kroz suze, njegov drug iz detinjstva i kraja.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...