TRAGEDIJA U ČIKAGU, SRBIN PRONAĐEN MRTAV: Miloša (44) našli za volanom kamiona, iza sebe ostavio 3 ćerkice
Foto: Printscreen Facebook

tuga

TRAGEDIJA U ČIKAGU, SRBIN PRONAĐEN MRTAV: Miloša (44) našli za volanom kamiona, iza sebe ostavio 3 ćerkice

Crna Hronika -

Još jedna tužna vest juče je prostrujala među srpskom zajednicom u Čikagu i Sjedinjenim Američkim Državama, još jedan izgubljen život…Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje dece, juče je iznenada preminuo u 44. godini života.

Njegovo beživotno telo pronašle su kolege za volanom parkiranog kamiona na jednom autoputu. Miloš, koji već duži niz godina radi kao profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspeo da istovari turu i izvrši svoj poslednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u poslednje vreme. Boreći se da zaradi novac i obezbedi porodicu, suprugu i dve ćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene Zvezde i čovek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnoga jutra njemu nije imao ko da pomogne.

Iza sebe je ostavio tri maloletne ćerke, jednu koja živi u Srbiji i dve u Americi.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje novca ne bi li se se finansijski pomogla njegova deca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gde bi trebalo da bude sahranjen.

Svi koji mogu i žele da novčano doprinesu plaćanje troškova transporta tela u Srbiju, sahranu, kao i finansijsku pomoć porodici od troje maloletne dece to mogu da učine OVDE!

(Kurir.rs/SerbianTimes)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track