BRUTALNO PRETUKAO ROĐAKU! Ćerka Danijela: Mama tri meseca živi u agoniji
Foto: Privatna Arhiva

STRAH

BRUTALNO PRETUKAO ROĐAKU! Ćerka Danijela: Mama tri meseca živi u agoniji

Crna Hronika -

Ni posle tri meseca on nije pronađen, a ja sam ogorčena. Mi živimo u agoniji, nemamo slobodu kretanja, kao da se nalazimo u kućnom pritvoru, jer Slobodan još uvek nije uhapšen. kaže za Kurir Danijela T., ćerka pretučene bake

Policija ni tri meseca posle prebijanja Živodarke T. (74) nije pronašla njenog komšiju i daljeg rođaka Slobodana T. (36) iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca, koji ju je brutalno pretukao i teško povredio.

Podsetimo, 6. novembra prošle godine Slobodan je upao u Živodarkinu kuću i prebio je, a potom mu se izgubio svaki trag.

- Ni posle tri meseca on nije pronađen, a ja sam ogorčena. Mi živimo u agoniji, nemamo slobodu kretanja, kao da se nalazimo u kućnom pritvoru, jer Slobodan još uvek nije uhapšen - kaže za Kurir Danijela T., ćerka pretučene bake.

Ona naglašava da njena majka živi u konstantnom strahu.

- Mama se oporavila fizički, ali psihički nije, jer se boji da će se on vratiti i ponovo je napasti. Ovo je već drugi put da je tuče. Prvi napad se dogodio pre dve godine, a kobnog dana prošle godine Slobodan je upao u njenu kuću i unakazio je, jer mu je stigao poziv za sud zbog prvog prebijanja - objasnila je naša sagovornica i dodala da je komšija njenu mamu prvi put napao bez ikakvog povoda.

Potresne fotografije Živodarke T. u novembru su kružile društvenim mrežama, a na njima je bilo vidljivo unakaženo lice starice, s brojnim podlivima i hematomima.

- Slobodan ju je toliko pretukao da joj je lice bilo izobličeno. Kad je policija došla da obavi uviđaj, napadač je već bio pobegao. O svemu je obavešteno i tužilaštvo, a za Slobodanom T. je raspisana potraga - kaže naš izvor.

(Kurir.rs / J. I. / Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track