ZA LIKVIDACIJU CVETANOVIĆA DOBIO 50.000 EVRA: Crnogorac sasuo u Jugoslava 30 metaka, suđenje mu počinje 10. marta!
Foto: Vranjske

raT KLANOVA

ZA LIKVIDACIJU CVETANOVIĆA DOBIO 50.000 EVRA: Crnogorac sasuo u Jugoslava 30 metaka, suđenje mu počinje 10. marta!

Crna Hronika -

Suđenje za ubistvo Jugoslava Cvetanovića koji je izrešetan 27. septembra 2017. u haustoru u centru Vranja zakazano je za 10. mart. Za likvidaciju Cvetanovića koji je rođeni brat brat Saše Cvetanovića Pitbula okrivljen je Marjan Vujačić iz Podgorice.

Ubica je u njega sasuo tridesetak metaka iz oružja s prigušivačem a navodno je za tu likvidaciju dobio 50.000 evra, piše depo.ba. Glavni pretres je zakazan za 10. mart 2020.godine navedeno je u saopštenju Višeg suda u Vranju. Kako se nezvanično saznaje predloženi su dokazi za nastavak suđenja u ovom slučaju.

Jugoslavov brat Saša Cvetanović osuđen je na 30 godina robije zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana 24. aprila u Beogradu, Bojović je ubijen zbog krvne osvete porodice Šaranović, koja ovim ubistvom navodno „vraća krv“ zbog ubistva Branislava Šaranovića 2009. godine, takođe u Beogradu. U svom poslednjem intervju Jugoslav Cvetanović je rekao da se boji osvete.

foto: Kurir

"Ovom kampanjom, pošto je moj brat osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića, brata vođe „zemunskog klana“ Luke Bojovića, svi smo mi u porodici obeleženi, samo fali da nam stave „target“ na glavu", rekao je tada Jugoslav Cvetanović, mlađi brat Saše Cvetanovića.

Jugoslav brine za svoju, i bezbednost porodice, jer je, kako kaže, pokrenuta medijska hajka, pojedini mediji su čak i objavili snimak zgrade gde stanuju, tako da su, praktično, označili metu.

"Smatram da moj brat Saša nema nikakve veze sa ovim slučajem koji mu se stavlja na teret, a zbog čega smo svi mi iz porodice ugroženi. Podsetite se samo da je u Kragujevcu pre mesec i po dana uhapšen izvesni Opačić, za koga su tvrdili da je Pitbul, pa se ispostavilo da nije on.

To i mene baš interesuje, a nadam se i celu javnost, a trebalo bi i organe gonjenja – ko je Pitbul? Jer, mog brata Sašu niko nikada nije nazivao tim nadimkom, na poternici za njim koja je godinama na snazi, čitko i jasno piše da se traži Saša Cvetanović zvani Gladijator", ispričao je Jugoslav Cvetanović pre nego što je likvidiran.

Kurir.rs

Foto Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track