UHAPŠEN OSUMNJIČEN ZA NAPAD NA ŠKALJARCA: Vidoje Stanišić priveden zbog pokušaja ubistva Igora Krstovića!
Foto: printscreen CdM

klupko se odmotava

UHAPŠEN OSUMNJIČEN ZA NAPAD NA ŠKALJARCA: Vidoje Stanišić priveden zbog pokušaja ubistva Igora Krstovića!

Crna Hronika -

Podgoričanin Vidoje Stanišić, uhapšen je u sklopu istrage pokušaja ubistva Igora Krstovića. Stanišić je od ranije poznat policiji, a važi za pripadnika jedne kriminalne organizacije.

Krstović koji je teško ranjen u pucnjavi u Podgorici a koga policija povezuje sa “škaljarskim klanom” lečio se u Hanoveru koji je morao da napusti jer je njegov boravak na Medicinskom univerzitetu u tom gradu, prema oceni nadležnih bezbednosnih organa, predstavljao pretnju javnoj sigurnosti i redu. Osim toga Krstović je dobio i pet godina zabrane ulaska u Nemačku.

Podsetimo, na Krstovića su krajem januara dok se nalazio u svom vozilu marke “mercedes”, nepoznati napadači iz automobila u pokretu ispalili skoro tridest hitaca, nakon čega su pobegli sa lica mesta.

Zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji ranije je uhapšen i Dragiša Bulatović nakon što su njegovi otisci prstiju nađeni na flaši benzina kojom je zapaljen automobil “golf 5” iz kojeg je pucano na Krstovića.

Pretpostavlja se da su napadači tačno znali kada će Krstović proći tuda, što ukazuje da je napad planiran duže vreme i da je u istom učestvovalo više osoba.

Sat vremena nakon napada policija je dobila dojavu da je u blizini Centra za prevenciju i lečenje od narkomanije na Kakarickoj gori zapaljeno vozilo “golf 5” bele boje u kojem je pronađena automatska puška koja je takođe predmet veštačenja.

Kurir.rs/CdM

Fotoprintscreen CdM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track