UHAPŠEN (20) ZBOG KRAĐE SANITETSKOG VOZILA U KRALJEVU: Priznao da ga je ukrao, ali negira da ga je zapalio, a OVO mu je opravdanje
Foto: T.S.

INCIDENT U NOĆI IZMEĐU ČETVRTKA I PETKA

UHAPŠEN (20) ZBOG KRAĐE SANITETSKOG VOZILA U KRALJEVU: Priznao da ga je ukrao, ali negira da ga je zapalio, a OVO mu je opravdanje

Crna Hronika -

Brzom akcijom kraljevačke policije u ovom gradu uhapšen je lopov koji je u noći između četvrtka i petka ukrao sanitetsko vozilo, koje je potom ujutru pronađeno spaljeno na gradskoj deponiji.

Kako nezvanično saznajemo, kradljivac starosti 20 godina, uhapšen je samo nekoliko časova po izvršenju ovog krivičnog dela, ali je u policiji negirao da je on zapalio automobil.

"Na saslušanju pred kraljevačkim čuvarima reda izjavio je da je bio pijan i da nije znao šta radi, kao i da je vozilo ostavio negde u gradu, tako da ne zna šta se potom sa njim dogodilo", kaže za Kurir izvor blizak Policijskoj upravi.

Sanitet kraljevačkog Doma zdravlja, marke "pežo bokser", ukraden je sa parkinga ove zdravstvene ustanove, dan pre postavljanja i montaže specijalne senzorske rampe.

Reč je o automobilu starom 17 godina koje je korišćeno za sanitetski transport, a ne kao vozilo za izlazak na teren službe Hitne pomoći.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track