OsumnjičenIMA određeno zadržavanje do 48 sati

HOLIVUDSKA AKCIJA UKP NA NAPLATNOJ RAMPI: Obrenovčanin pao s kilo heroina i gaćama na pola koplja! PAMTIĆE GA PO OVOM BLAMU VIDEO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su oko kilogram heroina i uhapsili K. Lj. (28) iz Obrenovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

foto: MUP Printscreen

Policija je na naplatnoj rampi kod Obrenovca u automobilu „reno laguna“ kojim je upravljao osumnjičeni, u gepeku vozila pronašla heroin, spakovan u dva paketa.

Uhapšeni Obrenovčanin ostaće upamćen po neporijatnoj situaciji sa pantalonama pri sprovođenju u stanicu...

foto: MUP Printscreen

Pogledajte akciju hapšenja!

Još dve munjevite akcije MUP

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenili su i oko pet kilograma narkotika i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

foto: MUP Srbije

Policija je prilikom pregleda kod N. L. (1995) i V. T. (1996) pronašla oko dva kilograma marihuane, tri kilograma „skanka“ i oko 100 grama amfetamina.

foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track