STRAVIČAN ZLOČIN NA VOŽDOVCU: Tastovim pištoljem ubio ženu pa sebe!
Foto: Shutterstock, Tamara Trajković

BEOGRAD

STRAVIČAN ZLOČIN NA VOŽDOVCU: Tastovim pištoljem ubio ženu pa sebe!

Crna Hronika -

Dragoljub Nikolić (62) iz Beograda ubio je iz pištolja svoju suprugu Vesnu Miković (57), pucajući joj u grudi, a potom je izvršio samoubistvo, pucajući sebi u glavu u beogradskom naselju Voždovac.

Stravično ubistvo i samoubistvo dogodilo se juče oko 5.30 u Ulici generala Anrija, u porodičnom domu.

Pokajao se

- Dragoljub i Vesna imaju dva sina, a sa jednim žive u kući u kojoj se dogodio zločin. Sumnja se da je zločinu prethodila žestoka svađa supružnika. Zatim je usledio i fizički obračun supružnika koji se završio kobno. Dragoljub je nakon toga uzeo, navodno, pištolj „tetejac“, koji je u vlasništvu njegovog tasta, i pucao u Vesnu. Nesrećnu ženu je pogodio hicem u grudi - kaže izvor Kurira.

Taj jedan hitac bio je koban za Vesnu.

- Držeći se za grudi, pokušala je da zaustavi krvarenje. Plakala je i dozivala pomoć, ali, nažalost, samo se srušila i izdahnula. Ležala je u lokvi krvi. Kada je Dragoljub video šta je napravio, nije mogao da veruje. Dozivao ju je i pokušavao da je probudi. Međutim, nesrećna žena nije davala znake života - priča naš sagovornik i dodaje:

- Uzeo je pištolj i prislonio ga sebi na slepoočnicu i pucao. Oboje su ostali da leže u krvi. Stravičan prizor verovatno je zatekao njihov mlađi sin. Komšije u šoku

foto: Tamara Trajković

Ujak nesrećne žene za Kurir kaže da je šokiran zločinom.

- Ne znam kako je ovo moglo da se dogodi. Nisu imali problema i nije bio nasilan prema njoj. Imaju dva sina. Jedan igra košarku u Italiji, dok drugi sin živi sa njima i studira. Supružnici su kobne noći normalno večerali, a tragedija se dogodila pred zoru - rekao je nesrećni čovek.

Komšije kažu da su se supružnici doselili pre nekoliko godina. - Čuli smo da je izbila svađa i da su se nakon toga poubijali. Užas! - kaže jedan komšija, dok drugi dodaje:

- Nismo čuli ni pucnjavu ni policiju kada je došla. Bilo je previše rano. Oni su kupili tu kuću u vertikali i imaju dva sprata, dok u drugom delu kuće ne živi niko.

Kurir.rs / Branka Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track