NIKAD VIĐENA FOTKA LUKE BOJOVIĆA: Ovako je izgledao devedesetih godina, u društvu opasnih momaka iz Arkanove garde (FOTO)
Foto: Profimedia

DVOJICA U ZATVORU, JEDAN UBIJEN

NIKAD VIĐENA FOTKA LUKE BOJOVIĆA: Ovako je izgledao devedesetih godina, u društvu opasnih momaka iz Arkanove garde (FOTO)

Crna Hronika -

Luka Bojović trenutno je u zatvoru u Španiji, gde izdržava kaznu od 18 godina zbog organizovanog kriminala. Za falsifikovanje isprava izrečena mu je kazna od tri godine, za zločinačko udruživanje pet, a za posedovanje oružja deset.

On je iza rešetaka od februara 2012, kada je uhapšen u Valensiji.

Siniša Petrić, Siniša Petrić Zenica
foto: Profimedia

Sa Lukom Bojovićem je tada uhapšen i njegov prijatelj i saradnik Siniša Petrić "Zenica" i osuđen 15 godina zatvora. Prethodno je u Srbiji i regionu višestruko osuđivan za razbojništva (kao član grupe Marinka Magde) i ubistva. Sa Bojovićem je ratovao u Arkanovoj paravojnoj jedinici u Hrvatskoj.

Rade Rakonjac
foto: YoutubePrintscreen

Lukin drug sa fronta bio je i Rade Rakonjac, inače Arkanov kum. Ubijen je 2014. godine, usred bela dana, u kafiću u Beogradu. To ubistvo, koje je nerešeno do danas, pripisuje se obračunu Bojovića sa braćom Šaranović, odnosno krvnom osvetom.

Rade je na jednoj ruci imao istetovirano Lukino ime, a na drugoj Sinišino.

Ova slika trojice drugova, Rakonjca, Bojovića i Petrića nikad pre nije viđena u javnosti, a napravljena je pre više od 20 godina.

Sada se prvi put pojavila, i to na Instagram profilu "Legende devedesetih".

Rade Rakonjac, Luka Bojović i Siniša Petrić Zenica
foto: Instagram/Legende devedestih

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track