Najnovije vesti

DONIRAĆU SAV NOVAC AKO OTKRIJU PLJAČKAŠE: Vlasnik Knez petrola zatekao lopove u kući, a sada ima spremnu nagradu za policiju
Foto: Kurir

opljačkan dok je bio na slavi

DONIRAĆU SAV NOVAC AKO OTKRIJU PLJAČKAŠE: Vlasnik Knez petrola zatekao lopove u kući, a sada ima spremnu nagradu za policiju

Crna Hronika

Ukoliko lopovi, koji su iz moje kuće u sredu po podne odneli oko 100.000 evra i dva sata marke "roleks", budu uhvaćeni, sav novac doniraću policiji - rekao je Srđan Knežević, vlasnika "Knez petrola".

On je opljačkan pre dva dana dok je bio kod majke i sestre na slavi. 

- Pljačkaši su očigledno već neko vreme pratili svaki moj korak i čekali pogodnu priliku da me pokradu. Izvesno je da sam bio tipovan. Sa porodicom sam u trenutku pljačke bio kod majke i sestre, na proslavi krsne slave koju smo obeležili u krugu familije, jer mi je otac nedavno preminuo. Lopovi su preskočili ogradu i obili zadnja vrata, kako bi ušli u kuću - rekao je Knežević. 

Nakon što se vratio sa slave, primetio je haos i premetačinu u kući. Tragedija je mogla biti i veća jer je Knežević ušao u kuću dok su razbojnici još uvek bili u njoj, ali su na sreću odmah pobegli.

- Oni su savršeno dobro znali da nikog nema u kući. Uradili su kompletnu premetačinu, čak su iz tegli praznili kafu i šećer ne bi li našli novac. Pomerili su i sve slike sa zidova, nadajući se da se iza jedne od njih krije sef sa parama. U kući je bilo totalno rasulo. Sve je bilo pripremljeno besprekorno, a lopovi su mislili na svaki detalj. Ukradena su dva "roleks" sata i 100.000 evra, koje ću, ukoliko budu pronađeni, donirati policiji - ispričao je Knežević.

Ceo događaj trajao je tačno 21 minut, od 17.34 do 17.55, što su zabeležile nadzorne kamere.

(Kurir.rs/ Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...