NADA TEŠKO PODNOSILA ANINU BOLEST: Detalji porodične tragedije na Dorćolu, iskasapila ćerku, a onda sebi ZARILA SEČIVO u stomak
Foto: Kurir

tuga

NADA TEŠKO PODNOSILA ANINU BOLEST: Detalji porodične tragedije na Dorćolu, iskasapila ćerku, a onda sebi ZARILA SEČIVO u stomak

Crna Hronika -

Nada M. (66) u stanju nervnog rastrojstva nožem je iskasapila ćerku Anu M. (35), a zatim sebi zarila sečivo u stomak u noći između četvrtka i petka u stanu u Budimskoj ulici u beogradskom naselju Dorćol!

Malo pre krvavog pira telefonom pozvala je sestru u Novom Sadu i kazala joj da je rešila da prekrati muke i sebi i ćerki. Sestra je odmah krenula u Beograd, nakon dolaska je sa policijom ušla u Nadin stan, ali bilo je kasno. Zatekli su dva tela, jedno pored drugog, u lokvi krvi.

Izvor iz istrage kaže da je Ana godinama imala psihičkih problema i da je njena majka to veoma teško podnosila.

- Još nije poznato šta se tačno desilo uoči masakra, ali verovatno je izbila žustra svađa između majke i ćerke. Nada verovatno nije više mogla da se bori sa ćerkinom bolešću, pa je u trenutku nervnog rastrojstva odlučila da presudi i Ani i sebi - objašnjava izvor iz istrage.

Dodaje da je Nada najpre pozvala svoju sestru J. L. iz Novog Sada i kazala joj da ne može više da izdrži i da će prekratiti muke i sebi i ćerki.

- Šokirana J. L. je odmah sela u auto u pojurila u Beograd. Oko šest sati ujutru stigla je ispred sestrine zgrade i pozvala je policiju jer se plašila da sama uđe u Nadin stan. Pošto je J. L. imala ključeve od stana, policajci su otključali vrata i unutra, u spavaćoj sobi, pored kreveta pronašli dva tela. Na krevetu je bio nož umazan krvlju. Odmah je obavljen uviđaj tokom kog je utvrđeno da je Ana izbodena po grudima i vratu, a Nada je bila izbodena po stomaku - objašnjava sagovornik.

ubistvo, Budimska ulica, Nada Mitic
foto: Kurir

Komšije iz Budimske ulice kažu da nisu dobro poznavali Nadu i Anu jer su se njih dve doselile tamo pre nekoliko godina.

- Viđao sam ih u prolazu, ali nismo se družili. Koliko sam čuo, kad je počela epidemija korone, Nada i Ana su se preselile u Novi Sad, a vratile su se tek nedavno. Nikome u zgradi nije jasno zašto je Nada to uradila, niti smo ranije znali da je Ana psihički obolela - napominje komšija.

I ostali stanari ove zgrade bili su zgranuti zbog jezivog krvavog pira u njihovom komšiluku.

- Ništa nisam čula. Samo sam ujutro videla policiju ispred zgrade. Nadu i Anu sam samo površno znala, bile su povučene, ni sa kim se nisu družile. Za Anu su u zgradi znali samo da je studentkinja, iako je, po godinama, odavno trebalo da završi fakultet. Niko od nas nije mnogo znao o njima - rekla je komšinica.

Tela majke i ćerke su nakon uviđaja preneta na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track