KAŠĆELAN SPROVEDEN U TUŽILAŠTVO: Jake policijske snage na ulici, sirene zavijaju Podgoricom dok marica vozi OZLOGLAŠENE (VIDEO)
Foto: Printscreen

uhapšeni

KAŠĆELAN SPROVEDEN U TUŽILAŠTVO: Jake policijske snage na ulici, sirene zavijaju Podgoricom dok marica vozi OZLOGLAŠENE (VIDEO)

Crna Hronika -

U Specijalnom državnom tužilaštvu počela su saslušanja osumnjičenih članova kavačkog kriminalnog klana. Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog državnog tužilaštva u Podgorici.

Na snimku se može videti dolazak vozila policije pred zgradu Tužilaštva.

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan, njegov telohranitelj Vladimir Vučković, Kotorani Miloš Radonjić i Krsto Maroš, uhapšeni su u Kotoru u policijskoj akciji, rečeno je Vijestima iz vrha Uprave policije.

Osim njih, inspektori Sektora za borbu protiv kriminala uhapsili su još tri osobe, a tragaju za još nekoliko članova i organizatora te kriminalne grupe.

Jedan član organizovane kriminalne grupe "kavači" uhapšen je u Pljevljima.

Među uhapšenima je i kum drugog navodnog vođe kavčana, Radoja Zvicera.

Iz vrha Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su uhapšeni sumnjivi za planiranje i izvršenje likvidacija. U istoj akciji policija traga za Radojem Zvicerom.

Kašćelana sumnjiče da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih djela, za koje je zaprijećena kazna i do 40 godina zatvora.

(Kurir.rs)

Evo ti sprovode kascelana i kavcane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track